9 Οκτωβρίου 2014

Τα 5 πιο προηγμένα τεχνολογικά Φορτηγά

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας έχουν αυξήσει την αποτελεσματικότητα των σύγχρονων φορτηγών μεταφοράς. Εδώ είναι μια σύντομη ανασκόπηση των top 5 τεχνολογικά αναπτυγμένων φορτηγών.

1. Το WAVE της Walmart

Το WAVE της Walmart

Η Walmart παρουσίασε ένα πρωτότυπο ενός νέου φορτηγού στην έκθεση “ Mid-America Trucking Show” τον Μάρτιο που μας πέρασε. Αυτό το φουτουριστικό όχημα υψηλής απόδοση καυσίμου ονομάζετε WAVE από τα αρχικά των λέξεων… Walmart Advanced Vehicle experience.

Walmart Advanced Vehicle experience
Walmart Advanced Vehicle experience2. Mercedes-Benz Future Truck 2025

Mercedes-Benz Future Truck 2025

Αυτό το καταπληκτικό όχημα έχει οριστεί να βγει στους δρόμους το 2025. Με κομψό εσωτερικό και ανακλινόμενο κάθισμα οδηγού φέρνει τα πάνω κάτω στη διακόσμηση των φορτηγών. Θα διαθέτει το σύστημα "Highway Point" που είναι αυτόνομη οδήγηση του οχήματος και σάρωση του δρόμου μπροστά για τυχόν προβλήματα.

Mercedes-Benz Future Truck 2025
Mercedes-Benz Future Truck 2025
Mercedes-Benz Future Truck 20253. Mitsubishi Fuso Canter Eco-D

Mitsubishi Fuso Canter Eco-D

Αυτό το φουτουριστικό όχημα έρχεται σε ένα γυαλιστερό ασημί χρώμα. Πρόκειται για ένα φορτηγό για μεταφορά μπαζών, με έναν υπερσύγχρονο σχεδιασμό. Έχει ένα καμπύλο σώμα που περιλαμβάνει το κρεβάτι, ενώ το μπροστινό μέρος είναι όλο Plexiglas.

Mitsubishi Fuso Canter Eco-D
Mitsubishi Fuso Canter Eco-D4. MAN Concept S/Krone AeroLiner

MAN Concept S/Krone AeroLiner

Αυτή η υπέρ εκσυγχρονισμένη νταλίκα είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών των εταιριών MAN και Krone. Μπορεί να βελτιώσει την οικονομία καυσίμου κατά 25 τοις εκατό. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό με ένα ομαλό και στρογγυλεμένο μπροστινό μέρος που θυμίζει την ταινία "The Clone Wars."

MAN Concept S/Krone AeroLiner5. Freightliner Revolution Innovation Truck

Freightliner Revolution Innovation Truck

Σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας αυτοκινήτων, το “ Freightliner Revolution Innovation Concept” είναι το μέλλον των εμπορικών μεταφορών. Διαθέτει έναν ‘έξυπνο’ οπίσθιο άξονα που μπορεί εν κινήσει να αλλάξει από τις τέσσερις ρόδες στις έξι, ενώ δεν διαθέτει πόρτα από την δεξιά πλευρά για επιβάτες. Ο χώρος επιβατών έχει αφαιρεθεί τελείως ενώ στην θέση του υπάρχει ένα πιο άνετο κρεβάτι αλλά και ένα μικρό καθιστικό.

Freightliner Revolution Innovation TruckCheck out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |