1 Οκτωβρίου 2014

Wearable Futon

Ιαπωνία, η χώρα που μας έχει δώσει τα βιβλία μαγειρικής με προφυλακτικά, μπιφτέκια που είναι εντελώς μαύρα, και άνδρες που τρώνε τα γεννητικά τους όργανά στο όνομα της τέχνης. Αυτή την φορά δίνει στον κόσμο κάτι εξίσου περίεργο: τα κοστούμια που μπορούν να γίνουν και στρώματα.

Η King Jim, μια ιαπωνική εταιρεία που ειδικεύεται σε εξοπλισμό γραφείου και αναλώσιμα, ξεκίνησε πρόσφατα την πώληση ενός κουστουμιού που ονομάζεται “Wearable Futon Air Mat Set”. Είναι μια στολή κατασκευασμένη από νάιλον, πολυαιθυλένιο και πολυεστέρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ένα πανωφόρι αλλά και ένα κρεβάτι, για όσους δεν είστε σίγουροι πού θα πάτε για ύπνο.

Το προϊόν είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία για περίπου $ 40 από την εταιρεία King Jim, και στην τιμή περιλαμβάνει ένα στρώμα αέρα, σύμφωνα με την Daily Mail. Δεν υπάρχει καμία είδηση για την πώληση σε άλλες χώρες πέραν της Ιαπωνίας ακόμα (κρίμα και έλεγα να τρέξω να το πάρω). Μέχρι στιγμής, η αντίδραση στην Ιαπωνία ήταν μικτή, σύμφωνα με το RocketNews24.com.

Μερικοί άνθρωποι θαυμάζουν την εφευρετικότητα της ιδέας, ενώ άλλοι φοβούνται ότι μπορεί να καταστήσει ευκολότερο για τις ιαπωνικές εταιρείες να αναγκάζουν τους εργαζόμενους να ξενυχτάνε στο γραφείο.


πηγή: huffingtonpost

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |