27 Νοεμβρίου 2014

Εφευρέτης επινόησε χάπι που κάνει τις πορδές μας να μυρίζουν σοκολάτα

Ο Christian Poincheval λέει ότι του ήρθε αυτή η περίεργη ιδέα μετά από ένα ‘δύσκολο’ γεύμα με φίλους, και πως το χάπι του θα μπορούσε να είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί το 2014.

Γνωρίζουμε όλοι πόσο ενοχλητική μπορεί να είναι μια δυσάρεστη μυρωδιά μέσα σε ένα δωμάτιο. Ο Γάλλος εφευρέτης ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει ένα χάπι που διευκολύνει τον οργανισμό μας από την δυσπεψία, αλλά και μετατρέπει το πεπτικό μας σύστημα σε... αρωματικό χώρου.

Ο 65χρονος Christian Poincheval περιγράφει πως του ήρθε η ιδέα… “Ήμουν στο τραπέζι με τους φίλους μου, και μετά από ένα πλούσιο γεύμα, οι πορδές μας ήταν τόσο δύσοσμες που σχεδόν πάθαμε ασφυξία. Εκεί ήταν που είπα μέσα μου πως κάτι πρέπει να γίνει”.

Εφευρέτης επινόησε χάπι που κάνει τις πορδές μας να μυρίζουν σοκολάτα

Είχε ξεκινήσει να πειραματίζεται με το άρωμα βιολέτας και τριαντάφυλλων από το 2006, ενώ φέτος σκοπεύει να κάνει το μεγάλο μπαμ με το άρωμα σοκολάτας. Η εφεύρεση του πιστεύει πως ήρθε πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα, και πως είναι ένα ωραίο δώρο για την εορταστική περίοδο.

Τα χάπια του, τα οποία είναι κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά, τα πουλάει από την ιστοσελίδα του pilulepet.com και λέει πως οι πωλήσεις είναι αρκετά καλές. Τα εξήντα χαπάκια κοστίζουν περίπου στα δέκα δολάρια.

Α ρε και πότε θα μου έρθει και μένα η ιδέα…

πηγή: http://www.mirror.co.uk/

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |