5 Ιανουαρίου 2015

Ο άνδρας στην φωτογραφία κατάφερε το αδιανόητο… κόλλησε το μόριο του στην παλάμη του με κόλλα

Η σούπερ κόλλα και το σεξ δεν πάνε καλά μαζί!

Αυτό είναι το μάθημα που έμαθε αυτός ο άνδρας από το Σικάγο όταν κατάφερε να κολλήσει την παλάμη του πάνω στο μόριο του. Συνέβη όταν ο άνδρας και η σύζυγός του αποφάσισαν να κάνουν σεξ. Καθώς έψαχνε για το λιπαντικό, κατά λάθος πήρε το σωληνάριο με την σούπερ κόλλα που χρησιμοποιούσε στο ξυλουργείο του.

Μιλώντας γι’ αυτό, ο γιατρός κύριος Matthew Valente, ο οποίος παρέστη με τον άνθρωπο στο νοσοκομείο, δήλωσε: “Το σεξ τον έστειλε στα επείγοντα. Δεν ήταν απλά μια μικρή ποσότητα κόλλας, δεν ήταν μονάχα ένα δάχτυλο. Ήταν μια πολύ μεγάλη ποσότητα κόλλας, που είχε κολλήσει όλα του τα δάχτυλα και την παλάμη του, σφιχτά πάνω στο όργανο του.”

Το ενδιαφέρον, όπως είπε ο γιατρός ήταν πως η γυναίκα του βιαζόταν να του ξεκολλήσουμε το χέρι για να φύγει να πάει να μαγειρέψει. Άκουσον άκουσον… να πάει να μαγειρέψει, μετά από τέτοια κρίση που πέρασε η οικογένεια!

Οι γιατροί με κάποιο τρόπο κατάφεραν να ξεκολλήσουν το χέρι του άνδρα, αφού πρώτα έχασε μεγάλο ποσοστό από το δέρμα της παλάμης του, και έστειλαν το ζευγάρι στο σπίτι.

Προσέξτε το βλέμμα του άμοιρου...

Ο άνδρας στην φωτογραφία κατάφερε το αδιανόητο… κόλλησε το μόριο του στην παλάμη του με κόλλα

πηγή: indiatoday

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |