11 Ιανουαρίου 2015

Ξέρατε πως υπάρχουν επαγγελματίες δοκιμαστές σκυλοτροφών;

Κι’ όμως υπάρχουν και πληρώνονται και αρκετά καλά.

Αρκετοί από εσάς που έχετε σκύλο, πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί τι γεύση μπορεί να έχει η σκυλοτροφή που δίνετε στο αγαπημένο σας ζώο, και πολύ μπορεί να έχετε μπει και στον πειρασμό να δοκιμάσετε. Άλλωστε κάποιες σκυλοτροφές μυρίζουν τόσο ωραία.

Να πρέπει όμως να καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες για να βγάλεις τα προς το ζην, δεν ακούγεται κάπως περίεργο;

Ίσος να μην ακούγεται και τόσο περίεργο, όταν μπορείς να έχεις ένα εισόδημα της τάξης των 30.000 δολαρίων το χρόνο, ενώ αν αποκτήσεις και εμπειρία μπορείς να βγάλεις και πάνω από 75.000 δολάρια.

Όμως, τι ακριβώς κάνει ένας δοκιμαστής σκυλοτροφών;

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, δοκιμάζει τροφές για να διαπιστώσει, και να βεβαιώσει, πως πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Καθημερινά ανοίγουν αρκετές τροφές για να δουν αν το χρώμα, η μυρωδιά και τέλος η γεύση, είναι στα επιθυμητά επίπεδα, για να δώσουν την έγκριση και η παρτίδα να βγει στην αγορά.

Ένας επαγγελματίας μπορεί να προσδιορίσει τις γεύσεις που τα σκυλιά θα απολαύσουν ή θα απορρίψουν, παρά το γεγονός πως ο ουρανίσκος των σκύλων είναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό μας.

Ξέρατε πως υπάρχουν επαγγελματίες δοκιμαστές σκυλοτροφών;

Ο Philip Wells, επικεφαλής δοκιμαστής της εταιρείας Lily, παραδέχεται πως του αρέσει πολύ το φαγητό αυτό, και πως κάθε γεύμα το απολαμβάνει. Εξηγεί πως το κρέας που επιλέγετε για την παρασκευή των τροφών, πρέπει να προέρχεται από ζώα που έχουν εγκριθεί ως κατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, σύμφωνα με τους κανονισμούς διατροφής των ζώων που ισχύουν από το 2010.

Ο κύριος Wells παραδέχεται πως υπάρχουν κάποιες τροφές που κάνουν την δουλειά αυτή πάρα πολύ δύσκολη, μιας και μόνο από την μυρωδιά μπορεί να σου κάνουν άνω κάτω το στομάχι. Άρα μην βιαστείτε να πείτε πως είναι κάτι εύκολο...
Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |