28 Ιανουαρίου 2015

“Νεκρή” γάτα βγήκε από τον τάφο της πέντε ημέρες μετά την ταφή της

Όλοι έχουμε ακούσει αυτό που λένε πως οι γάτες είναι εφτάψυχες, και η περίπτωση του Bart είναι μια από τις τρανές αποδείξεις πως αυτό ισχύει.

Η νεαρή γάτα από την Φλόριντα των ΗΠΑ θάφτηκε ζωντανή όπως μετέπειτα αποδείχτηκε από τον ιδιοκτήτη της, που την θεώρησε νεκρή ύστερα από το πολύ σοβαρό χτύπημα που δέχτηκε από αυτοκίνητο.

“Νεκρή” γάτα βγήκε από τον τάφο της πέντε ημέρες μετά την ταφή της

Το χτύπημα όπως φαίνεται άφησε αναίσθητη την γάτα, που βρήκε τις αισθήσεις της όταν πλέων ήταν κάτω από το χώμα, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της. Τότε λειτούργησε το αίσθημα επιβιώσεις και με κάποιον τρόπο που δεν γνωρίζουμε κατάφερε να σκάψει και να βγει στην επιφάνεια. Και όχι μόνο να βγει αλλά και να βρει τον δρόμο για να γυρίσει πίσω.

Και μην νομίζεται πως όλο αυτό ήταν κάτι απλό για το κακόμοιρο ζώο. Το χτύπημα είχε σπάσει πολλά πλευρά, το σαγόνι και ένα πόδι, ενώ έχει χάσει και το ένα μάτι.

“Νεκρή” γάτα βγήκε από τον τάφο της πέντε ημέρες μετά την ταφή της

Δυστυχώς ο Bart έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του. Δεν είναι σε θέση να φάει από τους αφόρητους πόνους, έτσι θα τοποθετήσουν έναν σωλήνα στο στομάχι για να τον τρέφουν, ενώ σε λίγες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να επαναφέρουν το σαγόνι τοποθετώντας μια μεταλλική λάμα.

Τα καλά νέα είναι πως οι γιατροί πιστεύουν πως σε δύο περίπου μήνες θα έχει αναρρώσει πλήρως.

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |