7 Ιανουαρίου 2015

Πληρώνουν για να τους κυνηγάνε άγρια λιοντάρια και τίγρης

Προφανώς οι άνθρωποι στην Κίνα πρέπει να πλήττουν και να βαριούνται πάρα πολύ για να πληρώνουν αρκετά χρήματα ώστε να μετατρέπουν μια ευχάριστη βόλτα στο ζωολογικό κήπο, σε εφιάλτη.

Οι επισκέπτες στο πάρκο άγριας ζωής “Lehe Ledu”, στην πόλη Chongqing κάνουν ουρές για να πληρώσουν ένα μεγάλο τίμημα, ώστε να κλειστούν σε κλουβί στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, και να παρελάσουν μέσα από το πάρκο με τους πεινασμένους θηρευτές. Να σημειωθεί πως από το κλουβί κρέμονται άφθονα κομμάτια κρέατος, μην τυχών και δεν δείξουν αρκετό ενδιαφέρων τα άγρια θηρία.

“Θέλαμε να δώσουμε στους επισκέπτες μας την συγκίνηση του να καταδιώκονται και να δέχονται επίθεση από άγρια ζώα, χωρίς φυσικά τους κινδύνους”, δήλωσε η εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου Chan Liang, και συνέχισε... "Οι επισκέπτες προειδοποιούνται να κρατήσουν τα δάχτυλα και τα χέρια τους μέσα στο κλουβί, ανά πάσα στιγμή, μιας και μια πεινασμένη τίγρη δεν θα γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ αυτών και του πρωινού της".

Να σημειωθεί πως αυτός ο νέος τρόπος περιήγησης, γίνετε λίγους μήνες μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού 8 ετών από τίγρη στο συγκεκριμένο πάρκο. Παρόλα αυτά το πάρκο είναι sold out για τους επόμενους μήνες.


Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |