11 Φεβρουαρίου 2015

Αυτό το γιγάντιο Pit Bull ζυγίζει 79 κιλά

Σίγουρα δεν θα θέλατε να σας επιτεθεί ένα τέτοιο σκυλί!

Ονομάζετε ‘Hulk’ και έχει μεγαλώσει και εκπαιδευτεί από την ‘Dark Dynasty K9s’ που ασχολείται με την συγκεκριμένη ράτσα σκύλων.

Η ιδιοκτήτης της Dark Dynasty, Marlon Grennan αναφέρει πως έχει αναπτύξει μια στρατηγική αναπαραγωγής σκύλων με την πάροδο των χρόνων που κάνει αυτήν την δουλειά, που πλέων τα Pit Bull της είναι τα πιο δυνατά και μεγαλόσωμα που υπάρχουν στον κόσμο.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην εκπαίδευση των Pit Bull για φύλακες και συνοδούς ατομικής προστασίας, αλλά και σε θέματα υπακοής και συμπεριφοράς.

Το να αναθρέφεις αυτήν την ράτσα σκύλων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο όπως λέει η κυρία Becky Holly υπεύθυνη σε κέντρο διάσωσης αδέσποτων. “Δεχόμαστε κάπου 400 τηλέφωνα την εβδομάδα από αγανακτισμένους ιδιοκτήτες Pit Bull που θέλουν να μας τα παραδώσουν, αναφέρει”.

Οι υπεύθυνοι του Dark Dynasty λένε πως είναι πάρα πολύ προσεχτικοί σχετικά με το που θα πουλήσουν κάποιο από τα σκυλιά τους, ενώ οι συμβάσεις μεταβιβάσεις που υπογράφουν αναφέρουν ρητά πως κάθε τρις μήνες οι νέοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να τα πηγαίνουν στο κέντρο για εξετάσεις.

Ο Hulk γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 και όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες… το τρώει όλο το φαΐ του.

Αυτό το γιγάντιο Pit Bull ζυγίζει 79 κιλά
Αυτό το γιγάντιο Pit Bull ζυγίζει 79 κιλά
Αυτό το γιγάντιο Pit Bull ζυγίζει 79 κιλά


πηγή: http://www.huffingtonpost.com/

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |