25 Μαρτίου 2015

Παρακολουθήστε ιερείς να κάνουν εξορκισμό σε γυναίκα που ‘κατέχεται από τον διάβολο’

Οι ντόπιοι λένε ότι η 22 ετών γυναίκα ήταν ένα καλό κορίτσι που άρχισε να φέρετε άσχημα όταν ο διάβολος άρχισε να την εξουσιάζει.

Αυτά τα σπάνια και ανησυχητικά πλάνα έχουν τραβηχτεί στην Αργεντινή, και είναι πραγματικά πλάνα που θυμίζουν μεσαίωνα και δεν συνάδουν με το σήμερα. Το περίεργο αυτό λειτουργικό τελείτε από τον επίσκοπο Manuel Acuna, ενώ η κοπέλα ονομάζετε Laura και δεν ξέρουμε τίποτε άλλο για αυτήν, παρά το ότι είναι 22 ετών.

Πριν από τον εξορκισμό, ντόπιοι συγκεντρώθηκαν στην Λουθηρανική Εκκλησία που βρίσκετε στην πρωτεύουσα Μπουένος Άιρες, και προσεύχονταν για την ψυχή και τον εξαγνισμό της κοπέλας.

Παρακολουθήστε ιερείς να κάνουν εξορκισμό σε γυναίκα που ‘κατέχεται από τον διάβολο’

Ο Επίσκοπος ξεκίνησε να της λέει τα λόγια του λειτουργικού, εκείνη τον ‘περίλουζε’ με βρισιές και τότε ο κύριος Acuna αναφώνησε… “Υπάρχει ο δαίμονας”, και συνέχισε λέγοντας… "Ο διάβολος αναζητά την απώλεια του ανθρώπου και γι 'αυτό θα χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο για να κάνει κακό."

Ο κύριος Amador Arevalo που είχε πάει εκεί για να προσευχηθεί για αυτήν, είπε… “ήταν ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι μέχρι που ο διάβολος μπήκε μέσα της. Έπρεπε να εξορκιστεί και να απελευθερωθεί από τα δεσμά που της είχε βάλει”.

Παρακολουθήστε ιερείς να κάνουν εξορκισμό σε γυναίκα που ‘κατέχεται από τον διάβολο’

Ο εξορκισμός φτάνει στο τέλος όταν η κοπέλα βγάζει μια δυνατή κραυγή τρέμοντας, κλείνει τα μάτια και εξαντλημένη πέφτει προς τα πίσω, ενώ ο ιερέας κάνει για ακόμα μια φορά το σημείο του σταυρού πάνω από το σώμα της.

“Δόξα το θεό, ανακτήσαμε μια κόρη του θεού!”


πηγή: http://www.mirror.co.uk/

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |