5 Ιουνίου 2015

Τα 10 πιο σεξουαλικά και αλλόκοτα Ιαπωνικά τηλεπαιχνίδια όλων των εποχών

Όταν πρόκειται για την Ιαπωνία, τίποτα δεν μας εκπλήσσει. Κατά καιρούς έχουμε δει τα πιο κουφά και παράλογα πράγματα από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Παρακάτω θα πάρετε μια ιδέα από τα Γιαπωνέζικα τηλεοπτικά παιχνίδια. Τα δικά μας “άκου τι είπαν” και ”τροχός της τύχης” δεν πιάνουν μια μπροστά σε αυτά από άποψη τρέλας. Βέβαια τα δικά μας είναι σαφώς πιο ποιοτικά.


1. Στήθη πάνω Παντελόνια Κάτω

Δεν έχουμε ιδέα τι πραγματικά πρέπει να κάνει κάποιος για να κερδίσει σε αυτό το παιχνίδι, και η ακαταλαβίστικη γλώσσα δεν βοηθάει καθόλου. Βλέποντας όμως το βίντεο ποιος πραγματικά νοιάζεται για το ποιος θα βγει νικητής;


2. Ξεπλέξτε το νήμα για να γδύσετε το κορίτσι

Η ομάδα ανεβαίνει πάνω σε έναν τροχό και αρχίζει να τον γυρνά με τα πόδια προσπαθώντας να κρατηθεί πάνω, ενώ γυρνώντας τον τροχό ξεπλέκουν και μαζεύουν το νήμα από το φόρεμα της κοπέλας. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα γδύσει την κοπέλα φυσικά.


3. Πόσο πόνο θα αντέξετε για να δείτε το στήθος της κοπέλας;

“Κοτσάρουν” στον διαγωνιζόμενο 3 μανταλάκια στην μύτη αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος που όπως φαίνεται και στο βίντεο πρέπει να πονάνε πάρα πολύ, και στην συνέχεια τα σχοινάκια που κρέμονται από τα μανταλάκια τα δένουν στο στηθόδεσμο της κοπέλας. Ο παίχτης θα πρέπει με την μύτη να τραβήξει και να βγάλει το στηθόδεσμο αν θέλει να βγει και κάτι καλό από όλον αυτόν τον πόνο που βιώνει.


4. Γλίστρα πάνω από μοντέλα που φοράνε μπικίνι

Μπορεί και να θεωρηθεί ως μια παραλλαγή της δικιάς μας ‘μακριάς γαϊδούρας’. ‘Μπικινάτα’ κορίτσια ξαπλωμένα στην σειρά και πασαλειμμένα με λάδι, περιμένουν τον παίχτη που με φόρα θα ξαπλώσει και θα προσπαθήσει να περάσει όσα περισσότερα κορίτσια για να φτάσει όσο πιο μακριά.


5. Το κορίτσι στην ντουζιέρα

Φορώντας την πάνα βρακάκι του ο παίχτης προσπαθεί να κρατηθεί σε μια γλιστερή ράμπα και ταυτόχρονα να στοχεύσει με μπαλάκια τα νούμερα που θα αποκαλύψουν τα κάλοι της κοπέλας.


6. Μπάνιο σε πολύ κρύο νερό με μπικίνι

Η κοπέλα για να κερδίσει πρέπει να μπει σε μια γούρνα με πάρα πολύ κρύο νερό και να αντέξει όσο μπορεί ενώ χρονομετρείτε. Αν γλυτώσει το έμφραγμα η κοπέλα με την ομάδα της συνεχίζει με άλλα χαριτωμένα παιχνιδάκια.


7. Κουνήστε το στήθος όσο πιο γρήγορα μπορείτε

Ναι, είναι από τα πιο ενδιαφέρων παιχνίδια! Χουφτώνεις τα μεμέ της κοπέλας και αρχίζεις να τα κουνάς όσο πιο γρήγορα μπορείς, και οι ειδική αισθητήρες στον στηθόδεσμο μετράνε την ταχύτητα. Εδώ δεν είναι θέμα μόνο τεχνικής αλλά είναι και καλού πιασίματος.


8. Βρες ποιανού είναι ο πισινός φιλώντας τον

Τι να περιγράψει κανείς εδώ. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.


9. Άνοιξε τα πόδια σου

Η διαγωνιζόμενη κάθετε σε μια ειδική θέση που της ανοίγει τα πόδια ανάλογα με τις φορές που θα δείξει ένας αριθμημένος τροχός. Το παιχνίδι αυτό μάλλον βασίζετε σε περιγραφές μεσαιωνικών βασανιστηρίων.


10. Καραόκε μετά αυνανισμού

Σε αυτό το παιχνίδι δεν αρκεί το ταλέντο στο τραγούδι και η καλή φωνή. Χρειάζεται και η αυτοπειθαρχία ενός πορνοστάρ. Ο διαγωνιζόμενος προσπαθεί να τραγουδήσει την ώρα που μια σέξι κοπέλα κυριολεκτικά δεν αφήνει το μόριο του σε ησυχία. Αν καταφέρει να πει όλο το τραγούδι πριν τον προδώσει το μόριο του , έχει κερδίσει.


Μιλάμε για πολύ ανωμαλία στην Ιαπωνία...

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |