17 Ιουνίου 2015

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης με τα δάχτυλα των ποδιών

Λονδίνο - σε μια παμπ στην αγροτική Αγγλία, ο Alan "Nasty" Nash ασκεί τα δάχτυλα των ποδιών του, πριν εισέλθει στο ρινγκ. Ο Alan ετοιμάζετε για την πιο βάναυση μάχη της περιόδου, αυτήν για την διατήρηση του τίτλου που κατέχει ως πρωταθλητής κόσμου σε αυτό το ‘ο θεός να το κάνει’ άθλημα. Δίπλα του άλλοι αθλητές διεκδικητές του τίτλου κάνουν μαλάξεις και γυμνάζουν τα δάχτυλα τους πριν ριχτούν μανιασμένα στο ρινγκ.

Το πρωτάθλημα διεξάγετε κάθε χρόνο στο χωριό Derbyshire της επαρχίας Fenny Bentley στη βόρεια Αγγλία, και μπορούν να λάβουν μέρος άντρες και γυναίκες μαχητές, ενώ μπορούν να το παρακολουθήσουν θεατές όλων των ηλικιών.

“Πατέρας” αυτού του παράξενου σπορ είναι ο ιδιοκτήτης της παμπ Staffordshire, κύριος George Burgess, ο οποίος το 1976 στην προσπάθεια του να βρει ένα νέο άθλημα στο οποίο να κυριαρχούν οι Βρετανοί, παρουσίασε αυτούς τους αγώνες.

Υπάρχουν δύο συμμετέχοντες σε κάθε αγώνα. Αφού οι αντίπαλοι ‘κλειδώσουν’ τα δάχτυλα τους, η πάλη ξεκινάει. Σκοπός είναι να κατεβάσουν το πόδι του αντιπάλου κάτω, στην μεριά του.
πηγή

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |