12 Ιουνίου 2015

Σύντομα οι κούκλες του sex θα έχουν μια ευφυή συζήτηση μαζί σας

Ο κύριος Matt McMullen είναι ο εφευρέτης πίσω από την εταιρία RealDoll, ο οποίος υπόσχεται μια νέα κούκλα του σεξ με τεχνητή νοημοσύνη που δεν θα μπορεί να υποκαταστήσει μια γυναίκα μόνο για το σώμα, αλλά και για το μυαλό.

Δουλεύει με μια ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών, πάνω στην δημιουργία μιας ρομποτικής κούκλας του sex, η οποία θα μπορεί να απαντάει και να αντιδρά σαν να είναι άνθρωπος.

Σύντομα οι κούκλες του sex θα έχουν μια ευφυή συζήτηση μαζί σας

Μοντέλα της RealDoll κυκλοφορούν και σήμερα, κατασκευασμένα από σιλικόνη που κοστίζουν από 5000 έως 10000 χιλιάδες δολάρια. Αυτοί που έχουν αγοράσει μια τέτοια κούκλα, δεν θα πρέπει να νιώθουν πως βιάστηκαν μιας και όταν βγουν στην αγορά τα καινούρια μοντέλα με την τεχνική νοημοσύνη, θα μπορούν να αναβαθμίσουν το δικό τους απλά αλάζωντας το κεφάλι με ένα ‘έξυπνο’.

Σύντομα οι κούκλες του sex θα έχουν μια ευφυή συζήτηση μαζί σας

"Δεν θα είναι απίθανο να πιστέψουμε ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ερωτευτούν τα ρομπότ τους", είπε ο κύριος McMullen. Υπάρχουν και τώρα άνθρωποι που έχουν ερωτευτεί τις κούκλες τους, και ας μην τους ανταποκρίνονται. Φανταστείτε τι θα συμβεί όταν οι καινούριες κούκλες που θα ανταποκρίνονται, βγουν στο εμπόριο.πηγή

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |