18 Σεπτεμβρίου 2015

Οι τράπεζες σπέρματος στην Κίνα προσελκύουν πελάτες με το iPhone 6S
Το iPhone 6s αναμένετε με τόση μεγάλη ανυπομονησία από τους Κινέζους, που οι τράπεζες σπέρματος το εκμεταλλεύονται για να προσελκύσουν νέους δότες.

Δύο μεγάλες εταιρίες του χώρου ανάρτησαν διαφημιστικά στο Facebook μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, ενθαρρύνοντας υποψήφιους δωρητές να δώσουν το σπέρμα τους με αντάλλαγμα τα μετρητά για να αγοράσουν το νέο iPhone.

Ένα από τα διαφημιστικά έγραφε: “Δεν είναι ανάγκη να δωρίσεις το ένα σου νεφρό για να μαζέψεις τα λεφτά για να αποκτήσεις το νέο iPhone 6s. Μπορείς να το αποκτήσεις απλά δωρίζοντας το σπέρμα σου.”

Έως τώρα ένας δωρητής έβγαζε το μήνα 800 δολάρια, όπως αναγράφετε στο άρθρο χωρίς να αναφέρετε το μέγεθος της δωρεάς που θα έπρεπε να κάνει ο δότης. Το κινητό θα πωλείτε στην Κινέζικη αγορά κάπου στα 1,000 δολάρια.

Για την Apple η Κινέζικη αγορά είναι αυτήν την στιγμή ίσος η πιο σημαντική αγορά του κόσμου. Αυτήν την στιγμή η εταιρία πουλάει κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της παραγωγής της στην Κίνα, και το ποσοστό αυτό όλο και ανεβαίνει.

Οι Κινέζοι έχουν ψύχωση με το iPhone και δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη που πολλές εταιρίες προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν.Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |