30 Σεπτεμβρίου 2015

Αισθητική χειρουργική και Botox για κατοικίδια ζώα
Αισθητική χειρουργική και Botox για κατοικίδια ζώα, μια νέα ‘τρέλα’ που μας έρχεται από την Νότια Κορέα.

Όπως φαίνεται, για τους Ν. Κορεάτες οι άνθρωποι δεν είναι οι μόνοι που χρειάζονται αισθητικές επεμβάσεις. Έως τώρα γνωρίζαμε για επεμβάσεις στα αυτιά και τις ουρές των σκυλιών, που και αυτές σε πολλές χώρες έχουν απαγορευτεί.

Αισθητική χειρουργική και Botox για κατοικίδια ζώα

Μάθετε λοιπών τώρα πως στην χώρα αυτήν που θεωρείτε ως η Μέκκα των πλαστικών επεμβάσεων, στα αγαπημένα σας κατοικίδια μπορούν να πραγματοποιηθούν επεμβάσεις αφαίρεσης λίπους, αφαίρεσης ραγάδων, λείανσης ρυτίδων, ακόμη και ενέσεις Botox. Επεμβάσεις που ξεκινούν από 60 δολάρια, και φτάνουν σε χιλιάδες.

Αισθητική χειρουργική και Botox για κατοικίδια ζώα

Σε μια χώρα όπου καταφθάνουν εκατομμύρια τουρίστες μόνο και μόνο για να κάνουν κάποια πλαστική επέμβαση που στην χώρα τους δεν τους επιτρέπετε, ήταν θέμα χρόνου να γίνει μόδα αυτή η τρέλα.

Φιλοζωικές οργανώσεις καταδικάζουν αυτές τις επεμβάσεις στα άμοιρα ζωάκια, ενώ θεωρούν πως είναι άκρος επικίνδυνες για την υγεία τους.

Πιστεύω πως ο άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει πάνω του, όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιου είδους επεμβάσεις στο κατοικίδιο του!

Check out my podcast

© all weird stories | Powered by: Blogger |