16 Δεκεμβρίου 2015

Vitality Air – Η πρώτη επιχείρηση που πουλάει καθαρό αέρα σε σπρέι
Καναδοί επιχειρηματίες αξιοποιώντας την έλλειψη φρέσκου αέρα σε πολλές πόλης του κόσμου, αποφάσισαν να πουλήσουν τον δικό τους. Πλέων με το εμπορικό σήμα ‘Vitality Air’ διαθέτουν προς πώληση σε όλο τον κόσμο καθαρό αέρα από τα Καναδικά Βραχώδη όρη.


Στην αρχή πήραν μια τσάντα Ziploc, την γέμισαν με αέρα και την έβαλαν σε δημοπρασία στο eBay για 99 λεπτά. Η σακούλα πωλήθηκε στα 168 δολάρια αφήνοντας έκπληκτους τους εμπνευστές Paquette 37, και Lam 30 ετών. Οι δυο τους δημιούργησαν μια νόμιμη επιχείρηση το 2014 και ξεκίνησαν να πουλούν τον αέρα τους σε διάφορες τιμές, ανάλογα με το μέγεθος του σπρέι. Το μεγαλύτερο πωλείτε στα 46 δολάρια και περιέχει περίπου 150 εισπνοές.


Η ιδέα αποδείχθηκε ότι ήταν λαμπρή και τους οδήγησε σε τεράστια επιτυχία. Το Vitality Air πωλείτε πλέων σε πάρα πολλές χώρες όπως η Κίνα, το Ιράν, το Αφγανιστάν, την Τουρκία, την Ινδία, το Ισραήλ, και το Ντουμπάι. Μάλιστα οι παραγγελίες που γίνονται από το Πεκίνο είναι τόσο πολλές που όπως λένε και οι υπεύθυνοι της εταιρίας… ‘εκεί ο αέρας είναι τόσο κακός που οι άνθρωποι δεν θέλουν απλά ένα σπρέι’.

Να λοιπόν που ο ‘κοπανιστός αέρας’ μπορεί τελικά να επιφέρει μεγάλα κέρδη.

© all weird stories | Powered by: Blogger |