22 Ιανουαρίου 2016

Το μικρότερο nightclub στον κόσμο έχει το μέγεθος τηλεφωνικού θαλάμου
Teledisko’ ονομάζετε το μικρότερο diskoclub στον κόσμο, βρίσκετε στο Βερολίνο, και επινοήθηκε από την γερμανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Deutsche Telekom.

Το ‘μαγαζί’ μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο άτομα κάθε φορά, ενώ η είσοδος γίνετε αφού τοποθετηθεί το αντίτιμο στον κερματοδέκτη που υπάρχει από έξω. Στο εσωτερικό η Teledisco έχει όλες τις γαρνιτούρες που είναι κατάλληλες για ένα τέτοιο νυχτερινό κέντρο - μια μηχανή καπνού, στροβοσκόπιο, φωτεινά εφέ, μια μπάλα disco, μηχανή ξηρού πάγου, αλλά και μια οθόνη αφής που σας επιτρέπει να επιλέξετε και να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική.


Μπορεί να πιστεύεται πως η στενότητα του χώρου μπορεί να σας αποτρέψει από τη λήψη selfies, όμως υπάρχει κάτι καλύτερο. Ο θάλαμος διαθέτει μια ενσωματωμένη κάμερα που παίρνει τις εικόνες και καταγράφει βίντεο από την αξέχαστη βραδιά σας.


Η Deutsche Telekom στην αρχή κατασκεύασε και τοποθέτησε 3 τέτοιους θαλάμους σε διάφορα σημεία του Βερολίνου, κυρίως για διαφημιστικούς σκοπούς. Βλέποντας όμως τις ουρές που έκανε ο κόσμος και την υψηλή ζήτηση, η εταιρεία κατασκεύασε και άλλους θαλάμους, πολλούς με την δυνατότητα να μετακινούνται κιόλας.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί. Αν σας αρέσει τόσο πολύ αυτός ο νέος τρόπος πάρτι, σας δίνουν την δυνατότητα με μόλις 350 ευρώ να αποκτήσετε τον δικό σας θάλαμο και να τον τοποθετήσετε όπου εσείς θέλετε.

© all weird stories | Powered by: Blogger |