17 Ιουνίου 2016

Πέντε εργασιακοί χώροι που βρίσκεσαι γυμνός ή ημίγυμνος
Η κάθε δουλειά έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες αλλά μερικές ξεχωρίζουν. Έχουν υπάρξει λοιπόν επαγγέλματα που το προσωπικό χρειάστηκε να εργαστεί... γυμνό ή φορώντας τα απολύτως απαραίτητα!

Διαβάστε πέντε περιπτώσεις από αυτές.

1. Οι γυμνοί μπαρίστας της Ουάσινγκτον


Το να σερβίρεις καφέ φορώντας μπικίνι ή και τίποτα δεν είναι το πιο συνηθισμένο αλλά στην Ουάσινγκτον συνέβη και μάλιστα προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Μάλιστα ένας τοπικός δημοτικός σύμβουλος προσπάθησε να το πατάξει αλλά η προσπάθεια δεν έπιασε τόπο.

2. Οι γυμνοί γιόγκι


Περνώντας τη γιόγκα σε άλλο επίπεδο αυτό το στούντιο στο Τσέλσι κάνει γυμνά μαθήματα που σημαίνει ότι γυμνός είναι και ο καθηγητής. Μάλιστα οι υπεύθυνοι είναι αυστηροί καθώς όλα τα μέλη εστιάζουν στην εκγύμναση.

3. Η βρετανική εταιρεία λογισμικού που προσλαμβάνει γυμνούς προγραμματιστές


Το 2011 μια εταιρεία λογισμικού στο Ηνωμένο Βασίλειο προσλάμβανε γυναίκες προγραμματιστές web με την απαίτηση να εργάζονται γυμνές από τη στιγμή που θα έφταναν στην εργασία τους μέχρι να φύγουν για να πάνε στο σπίτι τους. Το γυμνό σήμαινει ότι δε θα φορούσαν καθόλου ρούχα ή παπούτσια. Ο ιδρυτής ισχυρίζεται ότι είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο όπου οι εργαζόμενοι είναι εντελώς γυμνοί.

4. Οι ημίγυμνες οικιακοί βοηθοί


Με 99 δολάρια μπορεί κανείς να έχει μια οικιακή βοηθό που θα του καθαρίσει το σπίτι στο Λος Άντζελες φορώντας μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου. Για την ακρίβεια βέβαια τα 99 δολάρια είναι μια ώρα και τουλάχιστον για 2 ώρες αλλά το ξεσκόνισμα είναι με αυτό τον τρόπο μια διαφορετική εμπειρία.

5. Οι γυμνοί κηπουροί


Συζήτηση προκάλεσε μια εταιρεία με κηπουρούς στο Ηνωμένο Βασίλειο που ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες πελάτισσες μπορούν να δουν την φροντίδα του κήπου τους να γίνεται από γυμνούς κηπουρούς. Οι παραγγελίες έπεσαν βροχή και από άλλα μέρη του κόσμου ενώ η φωτογραφία που κοινοποίησε η εταιρεία στο Facebook μοιράστηκε χιλιάδες φορές.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |