9 Σεπτεμβρίου 2016

Όμορφη Πολωνή ισορροπεί σε σχοινί πάνω από το Λεωνίδιο και κόβει την ανάσα!
«Ήταν πιο δύσκολο απ' ό,τι περίμενα αλλά χαίρομαι πολύ που τα κατάφερα», είπε η 24χρονη Laetitia μετά από την ολοκλήρωση της διαδρομής της

Η όμορφη Laetitia Gonnon από την Πολωνία είναι μόνο 24 χρονών, ωστόσο έχει καταφέρει να δημιουργήσει αίσθηση στον χώρο του slacklining, δηλ. της ισορροπίας πάνω σε τεντωμένο σχοινί σε μεγάλο ύψος και πάνω από ειδυλλιακά μέρη.


Η νεαρή Πολωνή ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία μια δύσκολη διαδρομή ανάμεσα σε δύο βράχους, ισορροπώντας πάνω από την όμορφη πόλη του Λεωνιδίου.


Το εντυπωσιακό της επίτευγμα καταγράφηκε με κάμερα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, διαφημίζοντας - εκτός από τις ικανότητές της - και τις ασύγκριτες ομορφές του ελληνικού τοπίου.


«Ήταν τρομακτικά και πιο δύσκολα απ' ό,τι πίστευα ότι θα ήταν. Με κάθε μου βήμα, ένιωθα το σχοινί να κουνιέται κάτω από τα πόδια μου. Ωστόσο σταδιακά άρχισα να προχωράω προς την άλλη μεριά. Ήταν μια μάχη και χαίρομαι που την κέρδισα», είπε μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής η αθλήτρια, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε την τολμηρή Laetitia καθώς ισορροπεί πάνω από το Λεωνίδιο, σε ύψος 100 μέτρωνπηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |