15 Σεπτεμβρίου 2016

Η ερωτική εξομολόγηση μάνας σε γιο, με τον οποίο έχει παιδί
Συνέλαβαν 44χρονη με την κατηγορία ότι είχε ερωτικές επαφές με τον 25χρονο γιο της. Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει για αυτόν ερωτικά μηνύματα στο facebook

Η Melissa Nell Kitchens από το Weaverville της North Carolina και ο γιος της Shaun Thomas Pfiffer κατηγορούνται για μεταξύ τους σεξουαλικές επαφές, όπως δημοσιεύει το WCNC.

Η μητέρα κατηγορείται για αιμομιξία και κρατείται. Όπως αναφέρει ανακοίνωση των τοπικών αρχών, για τον Pfeiffer έχει οριστεί εγγύηση ύψους 70.500 δολαρίων. Και εκείνος κατηγορείται για αιμομιξία καθώς και για ασέλγεια σε ανήλικο. Η δίκη του θα λάβει χώρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Pfiffer αυτοπροσδιορίζεται στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ως παντρεμένος, και έχει αναρτήσει δικές του φωτογραφίες, της μητέρας του αλλά και ενός μικρού παιδιού, που έχει αποκτήσει με εκείνη.


Οι αρχές εντόπισαν την υπόθεση αιμομιξίας μετά την ανάρτηση της Melissa Nell Kitchens στο προφίλ της στο facebook:Η 44χρονη, κρατείται με εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων και η υπόθεσή της θα εκδικαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος αντιμετωπίζουν τώρα ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών.
πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |