12 Σεπτεμβρίου 2016

Απάτησε τον άντρα της και του έστειλε με mail... το βίντεο
Η συνέχεια στα δικαστήρια

Έπιασε στα πράσα τον άντρα της - ο οποίος υπηρετεί την πατρίδα - να την απατά και αυτή τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο σε συνοικία που βρίσκεται στη νότια πλευρά της Πάτρας, με πρωταγωνίστρια μια χυμώδη απατημένη σύζυγο, η οποία αποφάσισε να πληρώσει το σύζυγό της με το ίδιο νόμισμα.

Μάλιστα επέλεξε – για να είναι η τιμωρία ακόμα ποιο σκληρή – να το πράξει παρουσία της κουμπάρας της και με παρτενέρ πλανόδιο πωλητή ,ο οποίος περνά συχνά από την περιοχή.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού με την κουμπάρα να βιντεοσκοπεί καρέ – καρέ τις σκηνές της απιστίας.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, το υλικό στάλθηκε στο mail το συζύγου της μαζί με ένα ηλεκτρονικό γράμμα από την ίδια , που όπως αναφέρουν οι δύο γυναίκες στο φιλικό τους περιβάλλον, θα του μείνει αξέχαστο.

Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες όπου θα συζητηθεί η αίτηση διαζυγίου των δύο πλευρών με αναφορές και επιχειρήματα τα οποία δεν τιμούν καμία από τις δύο πλευρές.
πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |