4 Νοεμβρίου 2016

19χρονη υποστηρίζει ότι κυοφορεί τον… Ιησού

«Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι», δήλωσε η 19χρονη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο ισχυρισμός της 19χρονης κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ τα βίντεο από τις δηλώσεις της στο αμερικανικό talk show του Dr. Phil έχουν γίνει viral.

«Είμαι έγκυος στον Ιησού» υποστηρίζει η 19χρονη Χέιλι. Η νεαρή λέει ότι είναι ήδη έγκυος 9 μηνών και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι.

«Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά. Ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».«Είναι παθολογική ψεύτρα»

Η μητέρα της 19χρονης, Κρίστι, λέει πως η κόρη της είναι «παθολογική ψεύτρα» και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως αναφέρει, η Χέιλι δεν είναι έγκυος, και τεστ εγκυμοσύνης και γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει αυτό.«Ξέρω ότι είναι ο Ιησούς»

«Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος» λέει η Χέιλι ίδια. «Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι... δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου».

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Χέιλι έχει ισχυριστεί στο παρελθόν πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της- υποστηρίζοντας πως η σύλληψή της έγινε μόνο για «ανταλλακτικά».

Σημειώνεται πάντως πως όντως η κοιλιά της είναι φουσκωμένη- παρόλα αυτά τα τεστ που έχουν γίνει έχουν δείξει πως δεν πρόκειται για εγκυμοσύνη.

Κατά την εμφάνισή τους στο talk show, η μητέρα της 19χρονης ζήτησε τη βοήθεια του τηλεοπτικού ψυχολόγου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει έτσι, καθώς «πρέπει να της φερόμαστε σαν να είναι στα αλήθεια έγκυος για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις».

Στο πλαίσιο της εκπομπής η Χέιλι υποβλήθηκε σε τεστ υπερήχων, το οποίο όμως δεν έδειξε παρουσία παιδιού.Ο γιατρός Τράβις Στορκ, εξηγώντας στη Χέιλι το αποτέλεσμα, της είπε πως ο υπέρηχος έδειξε διεσταλμένα έντερα. «Αυτό σημαίνει πως υπάρχει αέρας στα έντερά σου, και ενώ το όργανο έψαχνε, αυτές οι “κουλούρες” κινούνταν. Αυτό που ένιωσες εκεί κάτω να κινείται ήταν τα έντερά σου».

Ωστόσο, η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος- ενώ επίσης παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |