2 Νοεμβρίου 2016

Μια Γυναίκα Πούλησε τα 20 iPhone που της Πήραν οι 20 Σύντροφοί της και Αγόρασε Σπίτι

Μια διάνοια στην Κίνα χρησιμοποίησε τα γυναικεία τεχνάσματά της για να βρει 20 συντρόφους, να πείσει κάθε έναν από αυτούς να της αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο iPhone 7 και στη συνέχεια να πουλήσει και τα 20 τηλέφωνα για να καλύψει την προκαταβολή για ένα νέο σπίτι, όπως αναφέρει το BBC.

Η ιστορία πρώτα εμφανίστηκε σε μία δημοφιλή κινεζική ιστοσελίδα blogging, δήθεν από συνάδελφο της γυναίκας. Η συνάδελφος ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είχε αναφερθεί στην αγορά ενός σπιτιού αλλά δεν είχε εντοπίσει τον καλύτερο τρόπο για να το πραγματοποιήσει, καθώς η στεγαστική αγορά της χώρας είναι ζόρικη.

Στη συνέχεια, όμως, η γυναίκα βρήκε ένα σχέδιο. Έβαλε και στους 20 φίλους της μια δοκιμασία αληθινής αγάπης, ζητώντας τους να της αγοράσουν το νέο smartphone της Apple και στη συνέχεια τα πούλησε σε μια κινεζική εταιρεία ανακύκλωσης τηλεφώνων για περίπου 120.000 γιεν, σχεδόν 16.200 ευρώ. Η ιστορία ακούγεται σαν ένα αστείο, αλλά το BBC κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι η εταιρεία, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αγόρασε 20 iPhone 7 από μία νεαρή πωλήτρια για περίπου το ίδιο ποσό.

Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε, η ιστορία έχει πάρει θυελλώδεις διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας. Δημιουργήθηκε ακόμη και hashtag (#20MobilesForAHouse, δηλαδή «20 κινητά για ένα σπίτι»), το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από 13 εκατομμύρια φορές.

Mια γυναίκα σχολίασε μάλιστα, θαυμάζοντάς την: «Δεν μπορώ καν να βρω έναν σύντροφο. Εκείνη μπορεί να βρει 20 συντρόφους την ίδια στιγμή και να τους βάλει να της αγοράσουν ένα iPhone 7. Απλώς θέλω να της ζητήσω να μου μάθει αυτές τις δεξιότητες».
πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |