7 Νοεμβρίου 2016

Γυναίκα διοργάνωσε κηδεία για τον εαυτό της για να εκπληρώσει τη φαντασίωσή της

Αποκάλυψε πως ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής της

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της, το οποίο δεν ήταν άλλο από το να βιώσει την ίδια της την κηδεία.


Η 44χρονη Vera Lucia da Silva διοργάνωσε τα πάντα και έμεινε μια ολόκληρη ημέρα ξαπλωμένη σε ένα φέρετρο, ενώ η οικογένεια και οι φίλοι της συμπεριφέρονταν σαν να ήταν νεκρή.

Πολλοί από τους φίλους και τους συγγενείς της 44χρονης διαφωνούσαν με την απόφαση της, αλλά σεβάστηκαν την επιθυμία της και παρευρέθηκαν στην κηδεία. Οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να το διασκέδασαν, ωστόσο κάποιοι δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα.


Το παράξενο περιστατικό διαδραματίστηκε στην περιοχή Camocim της Βραζιλίας, ενώ η ψεύτικη κηδεία απαθανατίστηκε σε βίντεο. Στα στιγμιότυπα του βίντεο, η Vera Lucia da Silva προβάλλεται να βάφεται πριν τοποθετηθεί στο φέρετρο, ενώ κάνει αστεία.Η ίδια εξήγησε αναφορικά με τη φαντασίωση της: «Ήθελα να διοργανώσω την κηδεία μου, εδώ και 14 χρόνια. Περίμενα πολύ καιρό και δεν το πιστεύω ότι επιτέλους η ευχή μου πραγματοποιήθηκε. Όταν κάλεσα τους φίλους και τους συγγενείς μου, νόμιζαν ότι τους έκανα πλάκα και δεν το πήραν σοβαρά».


Η 44χρονη είναι παντρεμένη, ενώ ο σύζυγός της την έχει σταματήσει στο παρελθόν, από το να πραγματοποιήσει το μεγάλο της όνειρο. Η da Silva ωστόσο, αποκάλυψε πως οι κηδείες την συναρπάζουν και στον ελεύθερο χρόνο της προσπαθεί να δίνει το παρών σε όσο το δυνατόν περισσότερες μπορεί.


Σχολιάζοντας την ημέρα της κηδείας της, η ίδια αποκάλυψε: « Έμεινα στο φέρετρο όλη την ημέρα και η μόνη κίνηση που έκανα ήταν να γυρίσω το κεφάλι μου για να πιω νερό και τσάι. Ήρθαν όλοι, οι γονείς μου, τα αδέρφια μου και οι φίλοι μου. Όταν με είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό αλλά σεβάστηκαν την επιθυμία μου. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου».


Μάλιστα, η da Silva δεν αρκέστηκε μόνο στο να τοποθετηθεί σε ένα φέρετρο, καθώς ζήτησε να κλείσουν το φέρετρο και να την μεταφέρουν για λίγα λεπτά σαν να την πήγαιναν προς ταφή.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |