27 Ιανουαρίου 2017

Facebook: Ποιος αναλαμβάνει τον λογαριασμό σε περίπτωση θανάτου

Μέσα σε όλα όσα πρέπει να φροντίσει κανείς για να νιώσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν ξεκρέμαστο όταν φύγει από τη ζωή, τώρα πρόσθεσε και κάτι ακόμα στο κεφάλι του, μόνο που αυτή τη φορά, αφορά τον εαυτό του και όχι τους άλλους.

Εκεί, λοιπόν, που είχε να ξεκαθαρίσει τα της διαθήκης, των ασφαλειών, τα των λογαριασμών του κτλ. τώρα έχει και τα των social media και συγκεκριμένα του facebook. Ας το κάνουμε συγκεκριμένο.

Μέχρι πρότινος, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είχε προβλέψει κάτι για τις σελίδες όσων έφευγαν από τη ζωή με αποτέλεσμα να προκύπτουν διάφορα «ατυχήματα». Ατυχήματα μπορεί να συμβούν και τώρα που το facebook δίνει τη δυνατότητα να τα αποφύγεις, αλλά τουλάχιστον έχεις την επιλογή...Τι πρόσθεσε λοιπόν η εταιρία; Μια ρύθμιση που σου επιτρέπει να επιλέξεις το ποιος (αν θες βέβαια) θα διαχειρίζεται το προφίλ σου, εφόσον θέλεις να παραμείνει ενεργό, όταν φύγεις από τον μάταιο αυτό κόσμο. Πώς το κάνεις αυτό;

Πηγαίνεις στις Ρυθμίσεις, επιλέγεις Ασφάλεια-Υπεύθυνος λογαριασμού σε περίπτωση Θανάτου και μετά διαλέγεις το ποιος θα είναι αυτός.

Για αυτούς που προτιμούν τα αγγλικά ως γλώσσα: Settings-Security-Legacy Contact

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |