31 Μαρτίου 2017

Επιχειρηματίας έδωσε 2,3 εκ. ευρώ για την παρθενιά 18χρονης

Ο «αγοραστής» έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για ...μια νύχτα μαζί της!

"Η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει"! Αυτό το γνωμικό προφανώς δεν λέει κάτι σε μία νεαρή κοπέλα από τη Ρωσία, η οποία βρήκε και πούλησε ότι πολυτιμότερο είχε… για να σπουδάσει!

Ο λόγος για Αλεξάντρα Κέφρεν, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της και επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ έβαλε βαθιά το χέρι στη τσέπη, καθώς θα πληρώσει 2,3 εκατομμύρια ευρώ για μια νύχτα μαζί της.

Όταν πριν από περίπου ένα χρόνο, η ακόμη ανήλικη τότε Αλεξάντρα είχε εκφράσει δημόσια την απόφασή της να πουλήσει την παρθενιά της, είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων.

Οι γονείς όταν πληροφορήθηκαν την απόφαση της κόρης τους, την απείλησα πως δεν θα τους ξαναδεί αν το τολμήσει.

Τελικά η νεαρή κοπέλα το έκανε πράξη. Απευθύνθηκε σε ένα γραφείο συνοδών στη Γερμανία και αυτό ανέλαβε να βρει τον άνδρα, ο οποίος θα πλήρωνε τα περισσότερα. Ως αντίτιμο το γραφείο συμφώνησε με την Αλεξάντρα να εισπράξει το 20% της αμοιβής ενώ θα είναι αυτό που θα διασφαλίσει, όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει.

«Δεν ήθελα μετά την πρώτη μου βραδιά να προκύψει μια σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος λογικά θα με παρατούσε και θα με πλήγωνε. Με τα λεφτά αυτά θα μπορέσω να σπουδάσω στην Αγγλία», τόνισε η 18χρονη σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Θα πάμε για δείπνο σε ένα ξενοδοχείο της Γερμανίας, και ύστερα θα κάνουμε σεξ. Ανυπομονώ γιατί έχω περιέργεια να δω πως είναι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της εργάζεται ως αστυνομικός και ο μισθός του δεν ξεπερνά τα 800 ευρώ ενώ η μητέρα της εργάζεται σε φαρμακείο με μισθό 400 ευρώ.

Όσο για τον επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ, θα πληρώσει το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ για μία μόνο νύχτα με το νεαρό κορίτσι από τη Ρουμανία.

Το παράδειγμά της ακολούθησαν άλλες 300 κοπέλες από την ημέρα που η Αλεξάντρα έκανε γνωστές τις προθέσεις της. Τον αριθμό αυτό έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο συνοδών, το οποίο μάλιστα έχει αναλάβει να βρει άνδρα για όλα τα κορίτσια.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |