15 Μαρτίου 2017

Καταψύχουν τα γεννητικά τους όργανα για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή

Σπα στην Αγγλία υπόσχεται κρυοθεραπεία για καυτά αποτελέσματα

Η νέα μόδα στα σπα και τα κέντρα αισθητικής της Αγγλίας είναι άκρως παγωμένη και υπόσχεται να εκτινάξει στα ύψη τη σεξουαλική ορμή των πελατών.

Το Ainscow Spa προσφέρει μια νέα θεραπεία καταψύχοντας τα γεννητικά όργανα ώστε να ανεβάσει τα επίπεδα των ενδορφινών. Σύμφωνα με τους ειδικούς του σπα στο Μάντσεστερ η κρυοθεραπεία βελτιώνει όχι μόνο την εξωτερική εμφάνιση των γεννητικών οργάνων αλλά βελτιώνει και τη σεξουαλική ζωή.


Η θεραπεία είναι διαθέσιμη για άνδρες και γυναίκες, ωστόσο μπορεί να γίνει μόνο από εκπαιδευμένους επαγγελματίες, γι 'αυτό και συμβουλεύουν να μην το δοκιμάσει κανείς στο σπίτι.

Κατά τη διάρκεια της αναζωογονητικής 30λεπτης θεραπείας εκτινάσσεται ατμός στους -160 βαθμούς μέσω μιας δεξαμενής υγρού αζώτου πάνω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί του σπα, «η απότομη πτώση της θερμότητας διεγείρει τους υποδοχείς της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος να μεταδίδει μηνύματα σε όλο το σώμα, ώστε τα αιμοφόρα αγγεία να υφίστανται αγγειοσυστολή».

Ως αποτέλεσμα υπάρχει ταχύτερη ροή του αίματος και αύξηση στα επίπεδα των ενδορφινών ενώ για να ζήσει κανείς αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία πρέπει να πληρώσει περίπου 60 ευρώ.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |