17 Μαρτίου 2017

Αυτά τα ξύλινα στρογγυλά δεντρόσπιτα θα πραγματοποιήσουν όλα σας τα παιδικά όνειρα

Δεν υπάρχει μάλλον κανένας μας που ως παιδί δεν ονειρευόταν να έχει το δικό του σπίτι επάνω σε κάποιο δέντρο. Για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα το ονειρευόμαστε.


Και να που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που αποφάσισε να κάνει όλα μας τα όνειρα πραγματικότητα. Tο Free Spirit Sphere, ένα project η ιδέα του οποίου γεννήθηκε τις αρχές του 1990 από Tom Chudleigh, χτίζει σπίτια με την μορφή ξύλινων σφαιρών επάνω σε δέντρα στη νήσο Βανκούβερ.


Τα αποτελέσματα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Κάθε σπίτι είναι φτιαγμένο από πλέξιγκλας το οποίο στη συνέχεια τοποθετείται μέσα σε ένα ξύλινο πλαίσιο. Στο εσωτερικό μπορούν να κοιμηθούν μέχρι και 2 άτομα, ενώ στο έδαφος υπάρχει μόλις μερικά βήματα μακριά τουαλέτα και μπάνιο.


Ένα βράδυ σε αυτά τα σπίτια που άρχισαν να υποδέχονται τον κόσμο το 2006 κοστίζει -το λιγότερο- 130 δολάρια , ενώ υπάρχουν και πολλές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κανείς στον εξωτερικό χώρο τριγύρω. Ακούγεται ενδιαφέρον, ειδικά όταν μιλάμε για ένα παιδικό όνειρο που θα βγει αληθινό!


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |