3 Απριλίου 2017

60χρονη άφησε τη δουλειά της για να γίνει... pole dancer

Θέλει να ανοίξει και δική της σχολή

Δεν έχεις σκεφτεί πολλές φορές να τα παρατήσεις όλα και να κυνηγήσεις το όνειρό σου ή να κάνεις αυτό που πραγματικά θες;

Μπορεί να της πήρε κάποια χρόνια αλλά αυτό έκανε και η Soozie Campbell από το Sussex.


Σε ηλικία 60 ετών, αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά της και τον υψηλό μισθό της – εργαζόταν ως σύμβουλος επιχειρήσεων- και να γίνει pole dancer! Ναι, καλά διαβάσατε!

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια διακοπών της στην Ταϊλάνδη πριν δύο χρόνια όπου εντυπωσιάστηκε βλέποντας γυναίκες να κάνουν pole dancing.


Πλέον η Soozie που είναι και μητέρα δύο παιδιών κάνει εντατικά μαθήματα pole dancing. Μάλιστα, στόχος της να ανοίξει σχολή και να διδάσκει η ίδια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ανέκαθεν είχε τρέλα με τα σπορ. Πριν ξεκινήσει το pole dancing, έκανε ποδηλασία και τραμπολίνο με τις κόρες της. Μετά από έναν τραυματισμό της στον αστράγαλο στα 50 της χρόνια, σταμάτησε να αθλείται και είδε το σώμα της να χαλαρώνει.


«Από τότε που ξεκίνησα το pole dancing, νιώθω πιο υγιής, πιο δυνατή και πιο fit. Είναι φανταστικό και ανυπομονώ να βοηθήσω και άλλους να το ανακαλύψουν. Το pole dancing θέλει πολλή δουλειά. Στην αρχή πονούσα. Είχα έντονους πόνους από το ένα μάθημα στο άλλο. Πραγματικά θαυμάζω τους επαγγελματίες που μπορούν να είναι πειθαρχημένοι. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να πετύχεις αυτά που θες, ειδικά όταν είναι κάποιος στην ηλικία μου» ανέφερε η ίδια.


Οι δύο κόρες της, η Κitty 28 ετών και η Matty 25 ετών και ο σύζυγος την είναι δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια, ενώ και οι κόρες της έχουν μυηθεί στα μυστικά του χορού.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |