21 Απριλίου 2017

Εθισμένη στις ερωτικές ταινίες αποκαλύπτει τι κάνει όταν ο άντρας της κοιμάται

Η μαρτυρία μιας παντρεμένης γυναίκας

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που έχουν ξεπεράσει τα ταμπού και εμπλουτίζουν την ερωτική τους ζωή με πιπεράτα βίντεο. Συνήθως βέβαια είναι ο άντρας εκείνος που δεν μπορεί να σταματήσει να τα βλέπει. Τι γίνεται όμως όταν είναι η γυναίκα εκείνη που είναι εθισμένη στις ερωτικές ταινίες;

«Είναι περασμένες 02:00 και η αναπνοή του συζύγου μου που κοιμάται δίπλα, έχει αρχίσει και γίνεται βαριά. Ιδού η ευκαιρία. Γλιστράω το δεξί μου χέρι μέσα από τη πιτζάμα μου, με προσοχή μη τον σκουντήξω με τον ώμο μου.. και ο παραμικρός θόρυβος θα τον ξυπνήσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αρχίσει να νομίζει ότι δε με ικανοποιεί και στους άντρες δεν αρέσει να νιώθουν ανεπαρκείς. Ή μπορεί να με λυπηθεί και ποιος θέλει να κάνει σεξ με κάποιον που τον λυπούνται; Ακόμα χειρότερα, ίσως μου πει λόγια που πάντα φοβόμουν ότι θα πει από τότε που έμαθε ότι είμαι εθισμένη στο σεξ», αναφέρεται στη μαρτυρία που δημοσιεύεται στο narrative.ly.

Το ίδιο κείμενο συνεχίζει: «Απομακρύνω το χέρι μου και προσεκτικά προσπαθώ να μην αρχίσω να λαχανιάζω, αν και έχω ανεβάσει παλμούς. Το σώμα μου διψά για σπασμούς, για οργασμό. Συνήθιζα να αυτοικανοποιούμαι στο κρεβάτι όπου δίπλα κοιμόταν ο εκάστοτε σύντροφός μου, πριν παντρευτώ, και σε πολλές περιπτώσεις αυτό γινόταν γιατί επιθυμούσα περισσότερο σεξ από εκείνους. Με έχουν αποκαλέσει "ακόρεστη" και "απαιτητική" τόσες πολλές φορές!

Με το αγόρι μου στο κολέγιο, κάναμε σεξ συνέχεια, όλη την ώρα αλλά ακόμα και τότε χρειαζόμουν κι άλλο- ένα βράδυ, έπειτα από μια σεξουαλική συνεύρεση, άγγιξα τον εαυτό μου και είχα και τρίτο και τέταρτο οργασμό. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα τόση ντροπή.

Από την πρώτη στιγμή, ο άντρας μου ήξερε την αλήθεια. Ότι αυτοϊκανοποιούμαι από τα 12 και πως έχω μια ακόρεστη επιθυμία για το πορνό. Γνωρίζει για τη βρώμικη αυτή συνήθεια και για το ότι κατά το παρελθόν έκανα σεξ με διάφορους διαθέσιμους άντρες με τους οποίους σπάνια χρησιμοποιούσα προφυλάξεις. Του είπα επίσης ότι για ένα μεγάλο διάστημα, ο εθισμός μου αυτός με είχε μετατρέψει σε ένα αηδιαστικό άτομο, ανάξιο να αγαπήσει.

"Ποια είναι η αγαπημένη σου σκηνή από ερωτική ταινία;", με είχε ρωτήσει κάποτε σε ανύποπτο χρόνο. Αυτή όπου μια προικισμένη ξανθιά αιφνιδιάζεται από τον προσωπικό της γυμναστή... Ο εθισμός στην αυτοικανοποίηση και στο πορνό συνήθως κατηγοριοποιούνται κάτω από το γενικό όρο του εθισμού στο σεξ. Πόσο λυπηρό και εξευτελιστικό είναι όταν ένα άτομο κλειδώνεται μόνο του σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, με ένα λάπτοπ να ισορροπεί στο στήθος του και να χαϊδεύεται μέχρι να τελειώσει! Γρήγορα συνειδητοποίησα όπως πως ένα τέτοιο άτομο ήμουν και εγώ.

Βρήκα παρηγοριά στις συγκεντρώσεις των Sex and Love Addicts Anonymous και στο γράψιμο. Κατάφερνα να μένω μακριά από το πορνό για μεγάλο διάστημα, αλλά πάντα επέστρεφα...

Συνεχώς πάλευα με το αν πρέπει να εγκαταλείψω τελείως το πορνό ή όχι. Μακάρι να μπορούσα να βλέπω περιστασιακά, σαν ένα συμπλήρωμα στην σεξουαλική μου ζωή, αλλά το όλο τελετουργικό της παρακολούθησης συνοδευόταν και από άλλα συναισθήματα. Όταν βλέπω ερωτικές ταινίες, είναι σα να γίνομαι το μοναχικό εκείνο κορίτσι της παιδικής μου ηλικίας που ένοιωθε ντροπή και αδυνατούσε να το σταματήσει. Δε γίνεται να δω μόνο μια ταινία. νιώθω την ανάγκη να δω κι άλλη, κι άλλη έως ότου περάσουν ατελείωτες ώρες πριν επιστρέψω στην πραγματικότητα.

Το να αυτοικανοποιούμαι δίπλα στον σύζυγό μου, είναι ίσως το τελευταίο μυστικό που κρατώ από αυτόν...».

Η Έρικα Γκάρσα είναι συγγραφέας από το Λος Άντζελες. Κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε Μέσα όπως τα Salon, Substance, LA Observed, The Manifest Station και HelloGiggles.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |