2 Απριλίου 2017

Pornhub: Η απίστευτη φάρσα που «σκάρωσε» στους επισκέπτες του την Πρωταπριλιά!

Το μεγαλύτερο site ερωτικού περιεχομένου παγκοσμίως έκοψε την χολή των χρηστών του, ενημερώνοντάς τους ότι κάθε βίντεο που παρακολουθούν, θα κοινοποιείται «αυτομάτως» στα κοινωνικά τους δίκτυα, όπως το Facebook και το Twitter!

Εγκεφαλικά μοίρασε με τη χθεσινή του φάρσα για την Πρωταπριλιά ο πορνογραφικός ιστότοπος Pornhub, αφού όσοι χρήστες επιχείρησαν να δουν ένα βίντεο βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό (και συνάμα ξεκαρδιστικό) μήνυμα.

Ακολουθώντας την παράδοση πολλών site, το Pornhub θέλησε να σπάσει λίγη πλάκα με τους χρήστες του που το επισκέφθηκαν εχθές. Έτσι «εισήγαγε» στην πλατφόρμα του ένα νέο χαρακτηριστικό αυτόματης κοινοποίησης -στην κυριολεξία το πιο ανεπιθύμητο στοιχείο σε έναν τέτοιο ιστότοπο.

Φυσικά το νέο χαρακτηριστικό δεν ήταν πραγματικό, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν αυτό οι χρήστες είχαν ήδη πάρει την τρομάρα της ζωής τους διαβάζοντας το μήνυμα που εμφανιζόταν όταν έκαναν κλικ σε βίντεο.

«Ευχαριστούμε για την κοινοποίηση. Το Pornhub διαθέτει πλέον αυτόματη κοινοποίηση των βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κοινοποιήσετε χειροκίνητα το βίντεο που βλέπετε στους φίλους και την οικογένειά σας, αφού αυτό το νέο, επαναστατικό χαρακτηριστικό το κάνει για λογαριασμό σας! Αυτόματα!»


Στη συνέχεια, ο έντρομος χρήστης του ιστότοπου μπορούσε να επιλέξει είτε να ευχαριστήσει το Pornhub για το... καλό που του έκανε, είτε να διαμαρτυρηθεί έντονα ζητώντας την αναίρεση της κοινοποίησης, για να διαβάσει έπειτα το εξής καθησυχαστικό μήνυμα: «Καλή Πρωταπριλιά! Μην ανησυχείτε, η περιήγησή σας παραμένει ασφαλής, με πλήρη κρυπτογράφηση μέσω πρωτοκόλλων HTTPS!».


Αν και φυσικά είναι αδύνατον να γνωρίζουμε το ποσοστό των χρηστών που την πάτησαν με αυτήν την ιδιαίτερα «σκληρή» φάρσα, σίγουρα κάποιοι θα σκέφθηκαν να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στα social media και να... μετακομίσουν στο εξωτερικό, προτού συνειδητοποιήσουν τι μέρα ήταν.

Κι αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη συγκεκριμένη πλάκα πετυχημένη.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |