4 Ιουνίου 2017

Τώρα υπάρχουν προφυλακτικά για vegan και μάλιστα χωρίς γλουτένη

Οι απανταχού vegans μπορούν τώρα να απολαμβάνουν το σεξ ακόμη περισσότερο, γνωρίζοντας πως δεν εμπλέκονται στην, απολαυστική κατά τα άλλα πράξη, προϊόντα που έχουν προέλθει από την εκμετάλλευση ζώων.

Και όλα αυτά χάρη σε ένα νέο προφυλακτικό που έρχεται να αλλάξει την αγορά.

Η Green Condom Club δημιούργησε μια νέα σειρά προφυλακτικών που δεν περιέχουν καζεΐνη, μια πρωτεΐνη που προέρχεται από το γάλα και η οποία χρησιμοποιείται για την κατασκευή πολλών προφυλακτικών από λατέξ.

Τα νέα προϊόντα δεν περιέχουν επίσης γλουτένη και παραμπέν. Το δεύτερο (paraben) είναι μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται συνήθως ως συντηρητικό στα καλλυντικά και έχει συνδεθεί με τον καρκίνο του στήθους.


Επιπλέον, τα ανανεωμένα αυτά προφυλακτικά δεν έχουν τη γνωστή «λαστιχένια» μυρωδιά.

Η Green Condom Club δεν είναι η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί vegan προφυλακτικά. Η αμερικανική Glyde τα διαθέτει στο εμπόριο από το 2014. Είναι όμως η πρώτη μάρκα προφυλακτικών που φέρει την πιστοποίηση του ευρωπαϊκού V-Label.

Η επίσημη πιστοποίηση εγγυάται πως για τη δημιουργία των εν λόγω προϊόντων δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ζωικά συστατικά και δεν έχουν γίνει έλεγχοι ποιότητας πάνω σε ζώα.

Τα vegan προφυλακτικά της GCC θα είναι διαθέσιμα σύντομα στα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ του εξωτερικού (δεν γνωρίζουμε ακόμη αν και πότε θα έρθουν στην Ελλάδα), αλλά μπορείτε να τα παραγγείλετε από τώρα μέσω διαδικτύου, χωρίς έξοδα αποστολής.

Η τιμή τους προς το παρόν είναι €4.90 για το πακέτο των 3 προφυλακτικών και €12.90 για το πακέτο των 10.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο greencondomclub.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |