15 Σεπτεμβρίου 2017


Η καλλιτέχνης και μοντέλο Francesca Burr έσπασαν το κρανίο της σε πέντε μέρη, έσπασε το σαγόνι της και έσπασε τη μύτη της όταν υπέστη μια κρίση και έπεσε στην σκάλα


Την βρήκε η μητέρα της πεσμένη στην σκάλα του σπιτιού της με αίμα να βγαίνει από τα μάτια, τα αυτιά και τη μύτη. Λίγο αργότερα στο νοσοκομείο που την πήγαν, οι γιατροί είπαν στην οικογένειά πως θα έπρεπε να προετοιμαστούν για το χειρότερο.


Καθώς η 27χρονη Francesca βρισκόταν στο νοσοκομείο με ένα κρανίο γεμάτο βίδες και λάμες, ενώ μεγάλο μέρος του της είχε αφαιρεθεί, κοίταξε έναν άνδρα που ισχυριζόταν ότι ήταν ο φίλος της με απόλυτη κατάπληξη. Δεν μπορούσε να θυμηθεί τον άνδρα της, το μικρό της όνομα, ή ότι οι γονείς της είχαν διαζευχθεί 10 χρόνια νωρίτερα.


Εκτός από τις επώδυνες σωματικές πληγές, η μνήμη της Francesca ήταν σοβαρά εξασθενημένη λόγω της βλάβης στον εγκέφαλό της.


Με σχεδόν όλο το αριστερό μέρος του κεφαλιού της να λείπει, οι εμπειρογνώμονες κατάφεραν να ανατυπώσουν το κρανίο της χρησιμοποιώντας ένα 3D εκτυπωτή.


Δέκα μήνες μετά από την τρομακτική πτώση της και μετά από τρεις μεγάλες επεμβάσεις στην λειτουργία του εγκεφάλου η Francesca βρίσκεται στην διαδικασία ανάκαμψης.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |