8 Σεπτεμβρίου 2017

Πρωτότυπο πλυντήριο από την Panasonic με ρομποτικά χέρια διπλώνει τα καθαρά ρούχα και όχι μόνο

Ένα ρομπότ πλυντήριο ρούχων που θα διπλώνει τα καθαρά σας ρούχα σε μια ντάνα έτοιμη για αποθήκευση.

Η τεράστια συσκευή είναι ένα πρωτότυπο το οποίο είναι απίθανο να βρεθεί σύντομα στο δικό σας σπίτι, όμως παρέχει μια ματιά στο πώς η προηγμένη τεχνολογία θα μπορούσε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ζωή μας.

Μια κάμερα σαρώνει την ετικέτα του προϊόντος για να ελέγξει τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη θερμοκρασία του νερού και οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες και εξετάζει το ρούχο για λεκέδες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Μετά από αυτό, το μηχάνημα αρχίζει να λειτουργεί πλένοντας και στεγνώνοντας τα, πριν οι ρομποτικοί βραχίονες τα σηκώσουν και τα διπλώσουν.

Τα ρούχα που καθάρισαν τοποθετούνται σε μια συρταριέρα, ενώ τα ρούχα που πρέπει να καθαριστούν ξανά πετάγονται στην άκρη.


Εκπρόσωποι από την Panasonic, δήλωσαν: "Είναι πραγματικά εύκολο. Θα έχετε πάντα τη βέλτιστη ρύθμιση. Δεν χρειάζεται πλέον να σκεφτείτε τις ρυθμίσεις ή το απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων. Κάνει τα πάντα αυτόματα, από το πλύσιμο, μέχρι το στέγνωμα, και την αναδίπλωση. Σας εξοικονομεί πολύ χρόνο, ενώ πλένει στο τέλειο βέλτιστο περιβάλλον που κάνει τα ρούχα σας να διαρκούν περισσότερο".


Η εταιρεία δεν σταμάτησε εκεί όμως. Αποκάλυψε επίσης ένα πρωτότυπο ψυγείο που φέρνει το φαγητό σας απευθείας σε σας με το πάτημα ενός κουμπιού εφαρμογής. Το Κινητό Ψυγείο διαθέτει αισθητήρες που ανιχνεύουν το δωμάτιο που βρίσκεται για να πλοηγηθεί προς τον πεινασμένο ιδιοκτήτη του.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |