10 Σεπτεμβρίου 2017

Μια ματιά σε ένα νέο σούπερ γιοτ με τη δική του ιδιωτική παραλία

Μια περιήγηση σε ένα αριστούργημα μήκους 108 μέτρων που περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, δύο πισίνες και κήπο

Στον συνεχώς αυξανόμενο κόσμο των υπερσύγχρονων, υδροδυναμικών κατοικιών, αυτό το νέο γιοτ υπόσχεται μερικά φανταστικά χαρακτηριστικά.


Η εταιρεία Hareide Design με έδρα τη Νορβηγία έχει αποκαλύψει τα σχέδια για το νέο της σκάφος που θα δώσει ένα νέο στυλ στα γιοτ ανοιχτής θαλάσσης.

Το yacht, το οποίο φτάνει τα 108 μέτρα, περιλαμβάνει ένα ελικοδρόμιο, μια πισίνα υπερχείλισης που δημιουργεί ένα ρυάκι το οποίο περνάει μπροστά από έναν όμορφο κήπο, μια πρόσθετη τριγωνική πισίνα στην πλώρη, και μια μεγάλη αίθουσα που βρίσκετε κάτω από το νερό και προσφέρει εκπληκτική θέα.


Εντούτοις, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του superyacht βρίσκετε στην πρύμνη του σκάφους όπου οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μια ψεύτικη παραλία όπου οι επιβάτες μπορούν να βουτήξουν τα δάχτυλα των ποδιών τους στο αλμυρό νερό που σκαρφαλώνει πάνω στην προσομοιωμένη ακτή.


Εκτός από ένα πλούσιο εξοπλισμό υψηλού επιπέδου, το γιοτ του Hareide διαθέτει ενεργειακά αποδοτικό σχεδιασμό με ηλιακό πάνελ 300 τετραγωνικών μέτρων, ικανών να παρέχουν στο πλοίο βιώσιμη ενέργεια και αρκετή ισχύ για αργή κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια ήσυχων νερών.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |