2 Οκτωβρίου 2017


Κυριολεκτικά σαν στο σπίτι της -ίσως και ακόμη πιο χαλαρά- φαίνεται ότι νιώθει στην ΕΡΤ η σχολιάστρια της Φόρμουλα 1

Κυριολεκτικά σαν στο σπίτι της -ίσως και ακόμη πιο χαλαρά- φαίνεται ότι νιώθει στην ΕΡΤ η σχολιάστρια της Φόρμουλα 1. Αφού πρώτα ενημέρωσε το κοινό του Μαλαισιανού Γκραν Πρι ότι είχε φέρει κέικ στο στούντιο, κατόπιν άρχισε να το τρώει. Και μασουλώντας συνέχισε να μοιράζεται με τους φίλους των Γκραν Πρι τις απόψεις της, παρόλο που καθένας μπορούσε να διακρίνει στην κατά τι αλλοιωμένη της φωνή, εφόσον δεν είχε προλάβει να καταπιεί και να καθαρίσει τον λάρυγγά της, πως ήταν μπουκωμένη.

Η «πιο-άνετη-απλά-δεν-γίνεται» συνεργάτιδα της ΕΡΤ είναι η Πόπη Παπαμιχαήλ, «δημοσιογράφος του ειδικού τύπου» όπως πομπωδώς την συστήνει στην αρχή της μετάδοσης κάθε αγώνα Φόρμουλα 1 ο βασικός παρουσιαστής, Νίκος Κορόβηλας (γνωστός και από τη θητεία του ως βοηθού επί θεμάτων Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπως επίσης από το ηρωικό του ταμπούρωμα στο Ραδιομέγαρο τις μαύρες ημέρες του μαύρου κ.λπ).

Η κυρία Παπαμιχαήλ τα τελευταία δύο χρόνια υπηρετεί με συνέπεια και φιλότιμο ένα ύφος σχολιασμού των τεκταινομένων στο εκάστοτε Γκραν Πρι που μιλά απευθείας στον φίλαθλο λαό. Πολλές φορές η κυρία Πόπη κάνει αστειάκια, αυτοσαρκάζεται για την ασχετοσύνη της περί τα καλλιτεχνικά, στέλνει χρόνια πολλά από του αέρος της ΕΡΤ στην οικογένειά της, διατυπώνει κοινωνικές και φιλοσοφικές κρίσεις, μοιράζεται περιστατικά και αναμνήσεις από τις αιώνια «παλιές καλές εποχές» των μηχανοκίνητων σπορ που η ίδια κατέχει άριστα κ.λπ., κ.λπ.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |