3 Οκτωβρίου 2017


Φωτογραφίες από εξαιρετικά μυϊκά αναπτυγμένους χοίρους που εκτρέφονται από ένα αγρόκτημα στην Καμπότζη κάνουν τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας διαμάχες για τα γενετικά τροποποιημένα ζώα.

Οι χοίροι τύπου Hulk εκτρέφονται από την φάρμα Duroc Cambodia, μια εκμετάλλευση χοίρων στην επαρχία Banteay Meanchey της ασιατικής χώρας. Η σελίδα του Facebook της εταιρείας είναι γεμάτη με φωτογραφίες και βίντεο από αυτά τα μεταλλαγμένα ζώα που φαίνεται να είναι αποτέλεσμα κάποιων ακραίων γενετικών παραβιάσεων. Μερικοί έχουν κατηγορήσει τους κτηνοτρόφους της φάρμας ότι χρησιμοποιούν ορμόνες και στεροειδή για να μετατρέψουν τους χοίρους σε εφιαλτικά τέρατα.

Φωτογραφίες των μεταλλαγμένων χοίρων κυκλοφορούν από το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, συμπεριλαμβανομένων και βίντεο των ζώων που αγωνίζονται να περπατήσουν κάτω από το βάρος όλης αυτής της μυϊκής μάζας και προσπαθώντας να κρατήσουν τα κεφάλια τους επάνω. Εκτός από τους τεράστιους μύες, τα αρσενικά έχουν επίσης και τεράστιους όρχεις.Η οργάνωση για την προστασία των ζώων PETA καταδίκασε την πρακτική που ακολουθούν στην Duroc, δηλώνοντας ότι "οι χοίροι που μοιάζουν με Hulk είναι οι εφιάλτες, όχι τα γεύματα, και εκείνοι που είναι γενετικά τροποποιημένοι είναι επίσης πιθανό να γεννηθούν με οδυνηρά προβλήματα υγείας.


Η επιθυμία για εξαιρετικά μεγάλους μυς στους χοίρους πιστεύεται ότι τροφοδοτείται από την απληστία, καθώς οι κτηνοτρόφοι φαίνονται να μεγιστοποιούν τα κέρδη τους αυξάνοντας τεχνητά την ποσότητα κρέατος ανά ζώο. Μια παρόμοια περίπτωση έγινε πρωτοσέλιδα το 2015, όταν οι επιστήμονες στην Κίνα και τη Νότια Κορέα δημιούργησαν χοιρίδια διπλάσιου μεγέθους από το φυσιολογικό.

πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |