7 Οκτωβρίου 2017

Τυφλώθηκε στο ένα μάτι παίζοντας παιχνίδια στο κινητό σχεδόν χωρίς διακοπή

Μια 21χρονη γυναίκα από το Dongguan, στην Κίνα, διαγνώστηκε πρόσφατα με φραγμένη αρτηρία αμφιβληστροειδούς στο δεξί της μάτι, αφού έπαιξε ένα δημοφιλές παιχνίδι στο smartphone της σχεδόν χωρίς διακοπή.

Η γυναίκα παρατήρησε ότι δεν μπορούσε να δει τίποτα με το δεξί της μάτι παίζοντας το αγαπημένο της "King of Glory" στο κινητό. Νομίζοντας ότι ήταν απλά κουρασμένη, πήγε στο κρεβάτι, αλλά όταν ξύπνησε την επόμενη μέρα ήταν ακόμα τυφλή από το δεξί της μάτι.

Οι γονείς της την πήραν στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση μιας και είχε φραγή μια αρτηρία του αμφιβληστροειδούς της. Αυτό συνήθως συμβαίνει μόνο σε ηλικιωμένους ασθενείς, αλλά οι γιατροί ανέφεραν ότι τα μάτια της κοπέλας ήταν απίστευτα κουρασμένα μιας και ήταν συνεχώς προσηλωμένα στην μικρή οθόνη του κινητού της.

Η κοπέλα παραδέχθηκε ότι πιθανότατα είχε περάσει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έπρεπε στο τηλέφωνο της. Όπως είπε το ημερήσιο πρόγραμμα της ήταν, εργασία μπροστά σε έναν υπολογιστεί για δέκα ώρες, επιστροφή στο σπίτι, λίγο φαγητό και πάνω από οκτώ συνεχόμενες ώρες παιχνίδι στο κινητό της τηλέφωνο. Σχεδόν όλα όσα έκανε ήταν να παρακολουθεί οθόνες και να κοιμάται για λίγες μόνο ώρες.


Όπως ανέφερε, πολλές φορές ήταν τόσο απορροφημένη που ξεχνούσε να φάει, να ποιεί νερό η ακόμα να πάει και στην τουαλέτα. Και φυσικά δεν είχε καθόλου χρόνο για φίλους και εξόδους από το σπίτι με την παρέα της. Ήταν απόλυτα φυσικό λοιπών τα μάτια της να μην μπορούν πλέον να αντέξουν και κατέληξε τυφλή στο ένα μάτι.

Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπαθούν να αποκαταστήσουν την όραση της, όμως μέχρι στιγμής έχουν σημειώσει μικρή πρόοδο.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |