1 Δεκεμβρίου 2017


O Κόλιν Μπανκς δεδομένα θα πρέπει να πιστεύει στο κάρμα, ειδικά μετά το περιστατικό που του συνέβη και τελικά κέρδισε σχεδόν 50.000 λίρες.

Μπορεί να μην πιστεύεις στην τύχη ή στην μοίρα, όμως υπάρχουν κάποια περιστατικά που σου δημιουργούν δεύτερες σκέψεις. Όπως αυτό με πρωταγωνιστή τον Κόλιν Μπανκς, στην Σκοτία, το οποίο είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να υπάρξει.

Ο 50χρονος οικοδόμος λοιπόν ήταν με την κόρη του στο σούπερ μάρκετ, όταν θέλησε να πάει να σηκώσει από το ATM κάποια χρήματα. Φτάνοντας όμως μπροστά στο μηχάνημα, είδε οτι από τον προηγούμενο είχαν πέσει 30 λίρες και χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, αποφάσισε να τα παραδώσει στον υπεύθυνο του καταστήματος.


Λίγη ώρα αργότερα όμως ήρθε το πλήρωμα της τύχης... Μισή ώρα μετά λοιπόν, όταν πήγε να τσεκάρει το κουφό στοίχημα που είχε παίξει, κατάλαβε οτι η καλή πράξη που έκανε, ξεπληρώθηκε και με το παραπάνω. Και αυτό γιατί οι τέσσερις επιλογές που έκανε στους εικονικούς ιππικούς αγώνες με 1,5 λίρα, είχαν κερδίσει, με αποτέλεσμα να καρπωθεί 49.077 λίρες.

Ο Μπανκς το γιόρτασε με την οικογένειά του, αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Ford Focus, ενώ όπως είπε στην Daily Record όχι απλά θα μπορέσει να πάει Χριστουγεννιάτικες διακοπές με τους αγαπημένους, αλλά το Μάιο θα ταξιδέψει στο Μεξικό για τον γάμο του ανιψιού του.


Μάλιστα, ο 50χρονος οικοδόμος επέστρεψε στο σούπερ μάρκετ για να δει τι είχαν γίνει οι 30 λίρες. Πέτυχε μάλιστα τον ίδιο υπάλληλο που τα είχε παραδώσει, ο οποίος τον ενημέρωσε οτι ο άνθρωπος που τα είχε χάσει, επέστρεψε στο ATM μετά από λίγο και δεν μπορούσε να πιστέψει πως κάποιος είχε βρει τα λεφτά που είχε χάσει και δεν τα κράτησε για τον εαυτό του.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |