28 Μαΐου 2018


Του πήρε το πορτοφόλι όμως μετά προσπάθησε να του σώσει την ζωή. Δείτε τον κλέφτη που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο μετρό του Παρισιού.

Ένας μεθυσμένος κατέληξε από την αποβάθρα… στις ράγες του μετρό του Παρισιού. Όταν οι ελεγκτές είδαν τι είχαν καταγράψει οι κάμερες για το ατύχημα του άγνωστου νεαρού άνδρα τελικά έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν και μία κλοπή που είχε περάσει απαρατήρητη!

Οι κάμερες ασφαλείας το αποκάλυψαν! Πριν το ατύχημα, ένας άλλος άνδρας είχε πλησιάσει τον μεθυσμένο που φαινόταν σαν να κοιμάται στις αποβάθρες. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν ήταν νηφάλιος και το γεγονός ότι τα μάτια του ήταν κλειστά, βρήκε την ευκαιρία να του κλέψει το πορτοφόλι από την τσέπη του.

Ο μεθυσμένος δεν πήρε είδηση όμως αμέσως μετά άκουσε τον θόρυβο από το μετρό που πλησίαζε και άρχισε να κάνει βήματα μπροστά για να το προλάβει. Όμως τελικά συνέχιζε να προχωράει δίχως να σταματήσει πίσω από την γραμμή ασφαλείας και η φόρα του τον κατέληξε στις ράγες του μετρό.

Το μετρό έφτανε από στιγμή σε στιγμή και ο κλέφτης που είχε δει τι είχε συμβεί άρχισε να τρέχει για να τον βοηθήσει να ανέβει. Βλέποντας ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολα δυνατό, έτρεξε μέχρι τους υπεύθυνους του μετρό για να τους ειδοποιήσει και να προλάβει το χειρότερο.

Τελικά, ο μεθυσμένος με τη βοήθεια των υπεύθυνων απομακρύνθηκε από τις ράγες και δεν έφερε σοβαρούς τραυματισμούς. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το αν ο κλέφτης που εντοπίστηκε μετά από τις κάμερες, έχει υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του…

Δείτε το βίντεο:πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |