10 Αυγούστου 2018


Η ζήτηση είναι ήδη μεγάλη

Είναι ευρέως γνωστό ότι, με κάθε χρόνο που περνά, τα καυτά σορτσάκια, είτε από τζιν από άλλο ύφασμα, γίνονται όλο και πιο κοντά και προκλητικά.

Αν πιστεύετε ότι φέτος το καλοκαίρι η κατάσταση έφτασε στο... απροχώρητο, και ότι δεν είναι δυνατόν τα τζιν σορτς να ανέβουν ψηλότερα, είστε γελασμένοι.

Η εξέλιξη του αγαπημένου ενδύματος του καλοκαιριού είναι εδώ και ονομάζεται «denim knickers». Πρόκειται για κάτι ανάμεσα σε εσώρουχο και σορτς, που περιγράφεται καλύτερα με τον τίτλο «τζιν τάνγκα» και διατίθεται ήδη online μέσω του καταστήματος μόδας Pretty Little Thing.

Όπως μπορεί κανείς να δει στην παρακάτω φωτογραφία, που απεικονίζεται το προϊόν, τα «denim knickers» δεν είναι για όλους αφού απαιτούν άκρως καλογυμνασμένα οπίσθια, μακριά πόδια και απίστευτα... κότσια για να τα φορέσει κανείς.

Αν και θα πίστευε κανείς ότι το ενδιαφέρον θα ήταν μειωμένο για ένα τόσο... άβολο ρούχο, το συγκεκριμένο σορτς-εσώρουχο είναι στην κορυφή της λίστας με τα most wanted προϊόντα της εταιρείας, με 50 κομμάτια να φεύγουν ήδη από το πρώτο 24ωρο της διάθεσής του online. Στην μεγάλη ζήτηση παίζει σίγουρα ρόλο και η χαμηλή τιμή του σορτς, που πωλείται μόλις για 5 λίρες Αγγλίας (5,5 ευρώ).πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |