29 Αυγούστου 2018


Μια έκπληξη περίμενε 17χρονο στο Λόνγκμπεντον του Νιούκαστλ που επιχείρησε αργά το βράδυ της Τρίτης 21/8 να κλέψει ένα πολυτελές τζιπ

Γύρω στις 23.30 το βράδυ ο νεαρός κατάφερε να παραβιάσει το πολυτελές Range Rover που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από ένα σπίτι, όταν ξαφνικά η πόρτα του φράχτη άνοιξε και εμφανίστηκε ένας ολόγυμνος άνδρας να τρέχει προς το μέρος του. Δεν ήταν άλλος από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος βρισκόταν στο κρεβάτι με τη φίλη του όταν άκουσαν το συναγερμό του αυτοκινήτου.

«Κοίταξα από το παράθυρο και είδα κάποιον στη θέση του οδηγού που έμοιαζε να προσπαθεί να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο. Ο Στίβεν πήγε να πηδήξει από το παράθυρο! Κατέβηκε τις σκάλες και βγήκε έξω να τον κυνηγήσει», περιγράφει στη Sun η σύντροφος του ιδιοκτήτη, Νίκολα Μπάλντγουιν.

Ο επίδοξος κλέφτης αιφνιδιάστηκε, πετάχτηκε έξω από τοτζιπ και προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά ο 29χρονος άνδρας όρμηξε πάνω του και τον έριξε στο έδαφος. «Κατάλαβε ότι ήμουν γυμνός και δεν ήξερε που να βάλει τα χέρια του», περιγράφει ο Στίβεν Κάλεν.

«Συγνώμη, συγνώμη», είπε φοβισμένος ο έφηβος, αλλά στάθηκε τυχερός καθώς ο γυμνός ιδιοκτήτης τον άφησε να φύγει όταν διαπίστωσε το νεαρό της ηλικίας του. Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία εντόπισε τον πιτσιρικά, ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν προχώρησε σε μήνυση καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία».

Μιλώντας για την περιπέτειά του πάντως το έριξε στο χιούμορ. «Είμαι ο γυμνός νίντζα», είπε για να προσθέσει: «Το αυτοκίνητο είναι η υπερηφάνεια μου και η ευχαρίστησή μου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μου το κλέψει κάποιος».πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |