14 Αυγούστου 2018


Εστιατόριο στην Νέα Υόρκη δημιουργεί καπνιστό καρπούζι για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους

Εάν είστε χορτοφάγος που είναι περίεργος για την γεύση του καπνιστού κρέατος, θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον υποκατάστατο που μπορείτε να δοκιμάσετε.


Εμπνευστής είναι ο Will Horowitz ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων Ducks Eatery, με έδρα την Νέα Υόρκη. Με τη πρώτη ματιά, η δημιουργία του Will μοιάζει εξ 'ολοκλήρου με το κρέας. Ακόμα και όταν κόβετε με το μαχαίρι, η μέση έχει κόκκινη "σάρκα" θυμίζοντας μπριζόλα. Η γεύση είναι όμως κάτι διαφορετικό. Η αρχική γεύση είναι αλμυρή, κρεμώδης, που μετατρέπεται γρήγορα σε γλυκιά, ειδικά καθώς πλησιάζετε στο κέντρο του καπνιστού.


Όμως πως ο Will κάνει το φρούτο να ψήνετε όπως το κρέας; Το μυστικό του βρίσκετε στο μαρινάρισμα. Ξεφλουδίζει το καρπούζι και το μαρινάρει για τέσσερις ημέρες σε ένα μυστικό συνδυασμό βοτάνων και αλατιού. Μετά το καπνίζει για οκτώ ώρες, και στη συνέχεια το τηγανίζει με δεντρολίβανο και τους χυμούς του για να σφραγίσει τη γεύση.

Μακριά από μας…



πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |