17 Σεπτεμβρίου 2018


Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βιντεάκι από την Αργεντινή, που δείχνει δύο εργάτες να εκτελούν εργασίες σε δρόμο της πόλης Ολαβάρια με πρωτότυπο -η αλήθεια είναι- τρόπο.

Στο βίντεο που τράβηξε διερχόμενος οδηγός αυτοκινήτου εμφανίζονται οι δύο άντρες να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά, δηλαδή να φτυαρίζουν χώμα, αλλά με ανάποδο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας εργάτης που είναι ανεβασμένος στην καρότσα του φορτηγού αδειάζει το χώμα από το φορτηγό, ενώ ο άλλος που είναι στο έδαφος γεμίζει την ίδια καρότσα πάλι με χώμα.


Η ασυνεννοησία των δύο εργατών προκάλεσε ορυμαγδό σχολίων στο διαδίκτυο, με πολλούς να σχολιάζουν με ειρωνική διάθεση τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, όμως η εξήγηση που δόθηκε από την εταιρεία που είχε αναλάβει την εκτέλεση των εργασιών, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, μπορεί στο βίντεο να φαίνεται ότι κι οι δύο φτυαρίζουν χώμα, όμως ο ένας από τους δύο αντί για χώμα αδειάζει στο φορτηγό λάσπη, καθώς η ολοκλήρωση του έργου απαιτούσε την ύπαρξη στεγνού χώματος, το οποίο αδειάζει από την καρότσα ο δεύτερος εργάτης.

Κάτι, που μοιάζει να είναι αλήθεια, καθώς όντως οι δύο εργάτες βρίσκονται σε διαφορετικό ύψος στην καρότσα του φορτηγού, με σκοπό να αποφύγουν την ανάμειξη της λάσπης με το στεγνό χώμα.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |