16 Οκτωβρίου 2018


Έρευνα για τον εντοπισμό ενός άνδρα που βούτηξε γυμνός σε δεξαμενή με 14 καρχαρίες και μόλις κατάφερε να βγει ζωντανός, διενεργεί η αστυνομία του Τορόντο.

Όταν τον ενημέρωσαν ότι καταφθάνει περιπολικό στο ενυδρείο Ripley’s ο άνδρας έτρεξε να μαζέψει το παντελόνι του και με τα παπούτσια στο χέρι διέφυγε με μια γυναίκα, αφήνοντας πίσω του τη μπλούζα του.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του υπόπτου, του 37χρονου Ντέιβιντ Γουίβερ, που καταζητείται για προσβολή δημοσίας αιδούς και για μια βίαιη επίθεση εναντίον ενός άνδρα νωρίτερα το ίδιο βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Η φωτογραφία του υπόπτου, ονόματι Ντέιβιντ Γουίβερ, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Τορόντο (Φωτογραφία: Toronto Police Service)

Αν και βρέθηκαν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικρότησαν την ενέργειά του οι υπεύθυνοι του ενυδρείου είναι πυρ και μανία μαζί του: «Ελπίζουμε αυτός ο κύριος να συλληφθεί και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νμο, γιατί αυτό που έκανε ήταν ανόητο και επικίνδυνο. Και συν τοις άλλοις ήταν προμελετημένο», είπε ο γενικός διευθυντής Πίτερ Ντόιλ.

Στη συγκεκριμένη δεξαμενή που βούτηξε ο άνδρας, φιλοξενούνται θαλάσσιες χελώνες, διάφορα τροπικά ψάρια και 14 καρχαρίες διαφόρων ειδών, που αν και δεν θεωρούνται ιδιαίτερα επιθετικοί, είναι σαρκοφάγοι.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |