2 Οκτωβρίου 2018


Πίνει αίμα, κοιμάται σε φέρετρο, αλλά διατηρεί αποστάσεις από την σύγχρονη εκδοχή της ζωής ενός βρικόλακα.

Ο θρύλος του Κόμη Δράκουλα φαίνεται πως συνεχίζει να... ζει μέχρι και σήμερα, έχοντας φανατικούς υποστηρικτές, οι οποίοι έχουν αφομοιώσει την θρυλούμενη καθημερινότητα του τρεις φορές Πρίγκιπα της Βλαχίας από το 1448 μέχρι και το 14476.

Ένας από αυτούς, ίσως ο πιο φανατικός είναι ο Αντρέας Μπαθόρι, ο οποίος ζει στην Τρανσυλβανία, κοιμάται σε ένα φέρετρο και πίνει ανθρώπινο αίμα. Τα δύο πρώτα ΟΚ, αλλά το τρίτο εύλογα δημιουργεί ερωτήματα για το που το βρίσκει.


«Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των ανθρώπων που προσφέρουν το αίμα τους, αν τους πεις οτι είσαι βρυκόλακας. Αν θέλετε το πιστεύετε, αλλά ποτέ δεν ζητάω αίμα. Πάντα μου το προσφέρουν μόνοι τους.


Σίγουρα υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για την υγεία, αλλά δεν είναι περισσότεροι από το να περνάς τον δρόμο. Παίρνουμε μέτρα, προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια στην όλη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.


Αν περιμένετε όμως οτι κάνει αυτά που βλέπετε στις ταινίες με ερωτικά όργια, τότε κάνετε λάθος. Ο συγκεκριμένος κρατάει αποστάσεις από την σύγχρονη ζωή όσων θέλουν να γίνουν βρικόλακες.

«Αντιπροσωπεύουμε παραδόσεις που υπάρχουν πάνω από 600 χρόνια. Η σύγχρονη κοινότητα των βρικολάκων είναι γεμάτη με σεξουαλικές πρακτικές, οι οποίες είναι ενάντια στην όλη φύση της ύπαρξής μας», σχολίασε.


Όσο για το πως αποφάσισε να αφομοιώσει αυτό τον τρόπο ζωής; Όλα ξεκίνησαν πριν μερικά χρόνια...

«Ήρθε στον ύπνο μου ο Βλαντ (σ.σ. Κόμης Δράκουλας), φορώντας μαύρα ρούχα και με φώναζε γιο του. Δεν πιστεύω οτι είμαι απόγονός του, αλλά μάλλον με επέλεξε για να μεταδώσω το μήνυμά του στις νέες γενιές.


Μετά από εκείνο το βράδυ έκανα μία προσφορά στον τόπο που σκοτώθηκε και μου είπε οτι η ζωή μου θα αλλάξει για πάντα. Όπως και έγινε δηλαδή...

Αν κάποιος μου το έλεγε όλο αυτό πριν από δέκα χρόνια, θα έλεγα οτι πρόκειται για δημιούργημα φαντασίας. Αλλά αν δεις τί δυνάμεις έχω, θα καταλάβεις»...πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |