26 Οκτωβρίου 2018


O Sphen και ο Magic είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την άφιξη της κόρης τους, στο Sea Life Aquarium του Σίδνεϊ.

Την ευκαιρία να φροντίσει και να μεγαλώσει ένα μικρό θηλυκό, έχει πλέον ένα ζευγάρι gay πιγκουίνων στο Sea Life Aquarium.

Οι υπεύθυνοι του ενυδρείου είχαν παρατηρήσει οτι ο Sphen και ο Magic περνούσαν αρκετές ώρες μαζί, όχι μόνο μέσα στο νερό, αλλά και έξω από αυτό, ενώ μετά από λίγο καιρό είχαν αρχίζει να χτίζουν και μία φωλιά από βότσαλα.


Βλέποντας αυτή την σχέση που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους και οτι με τις κινήσεις τους ουσιαστικά προέτρεπαν τους υπεύθυνους να τους προσφέρουν ένα αυγό για να φροντίσουν, οι άνθρωποι του «Sea Life Aquarium» κατέληξαν οτι πρόκειται για ομοφυλόφιλους.

Άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, καθώς το 2009 ο Ζ και ο Vielpunkt έλαβαν ένα νεογέννητο στο Βερολίνο, ενώ πριν από αυτούς υπήρχαν ο Roy και ο Silo στη Νέα Υόρκη.

Ο Sphen και ο Magic είδαν με χαρά τους υπεύθυνους να τους δίνουν ένα αυγό, το οποίο φρόντισαν με μεγάλη προσοχή, με αποτέλεσμα στις 19/10 να γεννηθεί ένα μικρό θηλυκό.


Για την εύλογη απορία που μπορεί να έχει κανείς σχετικά με το αν μπορεί ένα αρσενικό να φροντίσει ένα μικρό όπως ένα θηλυκό, αξίζει να σημειώσουμε πως οι πιγκουΐνοι σε αντίθεση με άλλα θηλαστικά αναλαμβάνουν τους ίδιους ρόλους γονικής μέριμνας, μοιραζόμενοι τις υποχρεώσεις.πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |