10 Οκτωβρίου 2018


Είναι η βασίλισσα της ποπ. Αλλά στα 60 της ακόμη και η Μαντόνα χρειάζεται κάτι που να την βοηθά να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Και μάλιστα, αποκάλυψε η ίδια το gadget που χρησιμοποιεί. Ωστόσο, οι θαυμαστές της, ήταν πεπεισμένοι πως η βασίλισσα της ποπ αποκάλυψε κάποιου είδους «πικάντικου» εργαλείου, με πολλούς να συγχέουν την συσκευή με ένα sex toy.

Η 60χρονη τραγουδίστρια άφησε τους θαυμαστές της να φαντάζονται, αποκαλύπτοντας στο Instagram την συσκευή με τις δύο κεφαλές αξίας 200 δολαρίων, το τελευταίο προϊόν της πολυτελούς μάρκας ομορφιάς MDNA Skin.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το Beauty Roller είναι η πρώτη ανακάλυψη για την επιδερμίδα που αξιοποιεί τα οφέλη της ανανεώσιμης ενέργειας υπερύθρων και τροφοδοτείται από καθαρό, υψηλής πυκνότητας άνθρακα.

Το προϊόν, το οποίο εφηύρε ο διάσημος δερματολόγος της Μαντόνα, Πολ Τζάροντ Φρανκ, ισχυρίζεται ότι δίνει στους χρήστες μια φωτεινή επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην τόνωση του φυσικού περιγράμματος του προσώπου.Οι θαυμαστές όμως της Μαντόνα, μπέρδεψαν την συσκευή αυτή με ένα sex toy, με κάποιον να γράφει: «Ωωω, αυτό δείχνει πολύ kinky». Ένας άλλος σχολίασε: «Χριστέ μου, αυτό το πράγμα μοιάζει με sex toy».

Ωστόσο, το ασυνήθιστο σχέδιο του gadget είναι φαινομενικά μέρος της μαγείας του, δεδομένου ότι ισχυρίζεται πως οι υπερμεγέθεις διπλές σφαίρες άνθρακα αγκαλιάζουν κάθε καμπύλη του προσώπου και του σώματος και βοηθούν στην σταθεροποίηση και ενίσχυση του δέρματος ενώ παράλληλα συνεισφέρουν και στην ανακούφιση από το άγχος.Μιλώντας για το πώς χρησιμοποιεί το gadget, η Μαντόνα δήλωσε στο Allure: «Αρχίζω από το πηγούνι και την δεξιά πλευρά της σιαγόνας μου και πάντα με ανοδικές κινήσεις, μέχρι το σημείο που αρχίσει το μάγουλο. Επαναλαμβάνω για 10 φορές από την μία πλευρά κι άλλες 10 από την άλλη. Μερικές φορές το χρησιμοποιώ όταν είμαι κουρασμένη. Άλλες πάλι φορές, το χρησιμοποιώ όταν έχω πονοκέφαλο. Το χρησιμοποιώ επίσης και για την κυτταρίτιδα στο πίσω μέρος των ποδιών μου, αλλά και για μασάζ όταν είμαι κουρασμένη από την προπόνηση».


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |