8 Νοεμβρίου 2018


Σας έχει κουράσει η οδήγηση από και προς την δουλειά σας όταν νιώθετε πως στον δρόμο κανείς δεν σας υπολογίζει; Φορτηγά επιμένουν να πάρουν δύο λωρίδες μπροστά σας, Νεαροί τρέχουν σαν παλαβοί και κάνουν σφήνες χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό για τον λόγο που το κωλοφτιαγμένο αμάξι τους έχει όλα αυτά τα λαμπάκια γύρο του.

Ήμαστε σίγουροι πως έχετε κουραστεί. Για φανταστείτε όμως να ήσασταν στο τιμόνι ενός από τα παρακάτω θηρία που σας παρουσιάζουμε. Ποιος από τους κίτρινους ‘επαγγελματίες’ θα τολμούσε να σταματήσει ξαφνικά και χωρίς alarm μπροστά σας για να κάνει την δουλειά του; Κανείς!

Conquest Vehicles Knight XV


Είναι μεγάλο, είναι κακό, και βλέποντας το να καλπάζει στον δρόμο νομίζεις πως έχει βγει μέσα από ταινία περιπέτειας και στην θέση του οδηγού θα δεις τον Rock η τον Vin Diesel. Έχει κατασκευαστεί από την Conquest Vehicles, με το σασί να είναι ένα Ford F-450.

Το αξίας 800,000 δολαρίων Knight XV διαθέτει κινητήρα V10 των 6,8 λίτρων, πλήρη βαλλιστική θωράκιση ενώ διαθέτει και οικολογική συνείδηση μιας και έχει τη δυνατότητα χρήσης βιοκαυσίμων.


Ghe-O Rescue


Η οδήγηση σας στο γραφείο περιλαμβάνει χιλιόμετρα σε χωματόδρομους, σε βουνοπλαγιές με τρία μέτρα χιόνι, και διάβαση μέσα από ορμητικά ποτάμια; Μάλλον όχι, όμως πίσω από το τιμόνι του Ghe-O Rescue να είστε σίγουροι πως θα νιώσετε πως όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην διαδρομή σας.

Σε αντίθεση με τον επιθετικό χαρακτήρα του Knight XV το Rescue σχεδιάστηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε επιχειρήσεις διάσωσης κυρίως εκτός δρόμου. Μπορεί να μεταφέρει έως 11 άτομα την φορά ενώ μπορεί να κινηθεί μέσα στις φλόγες από πυρκαγιά, και φυσικά επιπλέει. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των κινητήρων ντίζελ και αερίου.


INKAS Huron APC


Στην ουσία μιλάμε για έναν θωρακισμένο μεταφορέα προσωπικού. Έχει χώρο για 16 άτομα, διαθέτει τετρακίνηση και είναι περίπου στο μέγεθος ενός μίνι λεωφορείου. Μπορείτε να το σταθμεύσετε οπουδήποτε θέλετε γιατί ειλικρινά όλοι θα το φοβούνται.


Paramount Group Marauder

Το Paramount Group Marauder είναι το μόνο όχημα στον κατάλογο αυτό που διαφημίζεται πως μπορεί να αντέξει ακόμα και κάτω από ένα βουνό από μπάζα που τυχών θα πέσει απάνω του. Μπορεί να δεχτεί πυροβόλο όπλο, και κανόνι νερού στην οροφή.

Ο ιστότοπος της Paramount εξηγεί ότι μπορείτε να σταθείτε πάνω από οκτώ κιλά TNT και να εκραγείτε χωρίς το Marauder να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα χάρη στο θωρακισμένο θώρακα του.


Rheinmetall Fuchs


Στα Γερμανικά ‘Fuchs’ σημαίνει αλεπού. Rheinmetall Fuchs θα μπορούσε να είναι και το όνομα για κάποιο metal μουσικό συγκρότημα. Αυτό το βαρέων βαρών εξάτροχο APC σίγουρα δεν ενδείκνυται για να πηγαίνεις στην δουλειά ή τα παιδιά στο σχολείο. Αν όμως χρειάζεστε πυρηνική, χημική ή βιολογική προστασία τότε είναι αυτό που χρειάζεστε. Για την αγορά του οι κατασκευαστές δέχονται και ράβδους χρυσού.© all weird stories | Powered by: Blogger |