5 Νοεμβρίου 2018


Κυριολεκτικά....

Πεθαίνετε για σοκολάτα; Το αγαπημένο σας παραμύθι είναι το «Χάνσελ και Γρέτελ»; Μήπως ο αγαπημένος σας ήρωας είναι ο Γουίλι Γουόνκα; Τότε αυτό το σπιτικό είναι η απάντηση στα όνειρα σας και βρίσκεται στο Σεβρ της Γαλλίας.


Όχι, αυτό δεν είναι απλώς ένα εξοχικό σπίτι γεμάτο σοκολάτα. Αντ ‘αυτού, είναι ένα εξοχικό σπίτι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από το γλυκό πράγμα που βρίσκεται στο γυάλινο σπίτι L’Orangerie Ephémère στους κήπους της Cité de la Céramique.


Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τον Jean-Luc Decluzeau, το διάσημο χειροποίητο chocolatier που ειδικεύεται σε γλυπτά σοκολάτας, αυτό το μοναδικό εξοχικό σπίτι σοκολάτας 18 τετραγωνικών μέτρων κατασκευάστηκε από περίπου 1,5 τόνους σοκολάτας.

Η εξοχική κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επισκέπτες, οι οποίοι θα περιτριγυριστούν από απολαύσεις όπως τοίχους από σοκολάτα, στέγη σοκολάτας, τζάκι, σαλονάκι, ρολόι, κύπελλα, βιβλία και πολυτελή γλυκό πολυέλαιο σοκολάτας.


Τα καλά νέα για τους διαβητικούς σοκολατοφάγους είναι ότι πολλά από τα απολαυστικά αντικείμενα στο εξοχικό σπίτι είναι πραγματικά βρώσιμα. Και, πέρα ​​από το ότι περιτριγυρίζεται από σοκολάτες, οι φιλοξενούμενοι που είναι αρκετά τυχεροί για να κάνουν κράτηση θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν πώς να φτιάξουν το νόστιμο επιδόρπιο σε ένα εργαστήριο αφιερωμένο στην κατασκευή εξατομικευμένων σαλέ σοκολάτας. Σας ήρθε λιγούρα;πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |