7 Νοεμβρίου 2018


Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν τόσο συνηθισμένα κατοικίδια ζώα. Ωστόσο, αυτό το κατοικίδιο είναι ακόμα πιο ασυνήθιστο από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Ένας πρώην γιατρός από την Ρώσικη πόλη Volgograd, έχει έναν λύκο στέπας που ζει μαζί του στο διαμέρισμα του ενός δωματίου. Όπως καταλαβαίνεται οι γείτονές του δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με το γεγονός αυτό, όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.


Πριν από μερικά χρόνια αγρότες παρέδωσαν στον Ιβάν ένα μικρό λυκάκι, του οποίου οι γονείς σκοτώθηκαν από κυνηγούς. Εκείνος το “ερωτεύτηκε” αμέσως και χωρίς να κάνει άλλη σκέψη το πήρε μαζί του στην πόλη.


Του έδωσε το όνομα Γκρέι και τώρα ζουν όλοι μαζί - ο Ιβάν, η κόρη του, ο Γκρέι και δύο ακόμα σκυλιά. Όλοι σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου.


Στην αρχή στο ζώο έλειπε η ελευθερία του και το φυσικό του περιβάλλων με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς ανήσυχο ενώ ούρλιαζε σε κάθε πανσέληνο. Μεγαλώνοντας όμως σταμάτησε. Ωστόσο, για να διατηρούν τον λύκο σε καλή φυσική κατάσταση αλλά και για να διασκεδάσει κάνουν κάθε μέρα 25 χιλιόμετρα στο γειτονικό δάσος.


Με έναν τέτοιο γείτονα η αδρεναλίνη θα είναι πάντα στα κόκκινα.


πηγή

© all weird stories | Powered by: Blogger |